Typer af skærmdør hardware

Typer af skærmdør hardware  Skærmdøre kan variere fra meget grundlæggende til udførlige eller fancy. Døren selv, dens screening og tilhørende hardware udfører relativt enkle grundlæggende funktioner uanset stil. Ofte, af dekorative eller arkitektoniske grunde, kan hardwareen stiliseres på visse måder.

Hængsler

Skærmdørhængsler fastgør og dør i høj grad døren langs en kant og gør det muligt at svinge frit til åben eller lukket stilling . Ud over deres rent funktionelle formål kan de være dekorative. Mens den såkaldte stødhængsel er installeret i udskæringer (kaldet mortises) i døren og dørstoppet og er relativt skjult, er H eller HL hængslerne beregnet til at blive afsløret tydeligt på dørfladen, og huset eller trimmen arbejder rundt om døren . Som deres navne antyder, er H- og HL-hængslerne i form af de respektive bogstaver. Fordi skærmen er så meget lettere end glas, skal skærmens dørhængsler generelt ikke være så stærke som for en glasdør.

Låse

Lågen på skærmen dør tjener til at åbne døren og derefter lukke sikkert. Skærmdørlåse kan være lige så enkle som et øje og en krog. type lås øjet er skruet ind i dørens syltetøj eller trimmer rundt om døren, og krogen er fastgjort til selve døren. Åbning og lukning er et simpelt spørgsmål om at aflås eller låse låsen.

En mere udførlig lås til en skærmdør er en, der er installeret gennem døren til indersiden og udvendig. På ydersiden af ​​denne type lås er der en slags håndtag, der betjenes med tommelfingeren. Når den er trykket ned, frigøres denne tommelfinger et låsestykke på indersiden af ​​døren og gør det muligt at åbne døren.

skruer og hæfteklammer

skruer er de mest almindelige os ed fastgørelsesmiddel til sikring af hængsler, lås og måske endda skærmen i en skærmdør. Phillips skruer generelt foretrækkes over slidsede skruer. Med en slidset skrue kan skruetrækkerens kniv let glide ud af spalten, muligvis marring dørfladen. Phillips skruer reducerer eller eliminerer dette problem ved at have en krydskonfiguration for at skruetrækkeren kan passe. Ud over eller i stedet for skruer kan skærmen være fastgjort til døren ved hjælp af hæfteklammer.

Anden Artikel

Fordele og ulemper ved kunstgræs
Hvordan man laver konstruerede trægulve
Hvordan man laver gummifliser
Sådan Remodel Badeværelser
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Tile Layout Design Idéer
Ulemperne ved Radio Water Meters
Sådan udskiftes en udendørs vandhane
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
Sådan oprettes en svalehale
Hvordan er lavt skum lavet?
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
Sådan installeres cementplader
Wallboard erstatninger
Sådan laver du en sawhorse tabel
Sådan installeres en flise medaljon
Liste over Solar Power Monitoring Software Providers
Hvordan man opbygger et røghus for at gøre jerky
Installation af keramisk fliseoverhead
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M