Typer af husbeklædning

Typer af husbeklædning  Beklædning er noget materiale, der bruges til at dække ydersiden af ​​dit hus. Der er flere typer beklædning, der installeres separat eller i forbindelse med en anden type beklædning. Disse ting bruges ikke kun til udseende, men også for at beskytte huset mod vejrelementer og for at hjælpe med at give en lydbarriere mod udefraliggende lyde. Det kan også installeres som et middel til at modstå ild og skade fra skadedyr.

Træ

Almindelige typer træbeklædninger omfatter de traditionelle klapbræt, shingesleben og cedertræer. Clapboards er lange, brede eller smalle brædder, der er tyndere på den ene kant og tykkere på den anden kant. Den tykke kant er den, du ser. Den tynde kant er den, der er spikret til huset og skjult for visning. Denne type beklædning må males eller farves for at forhindre råtning. Rystes helvedesild er tynde træstykker skåret i form af et kvadrat eller rektangel. Helvedesildene bliver derefter fastgjort til huset på en overlappende måde, som meget ligesom helvedesild på et tag. De er normalt ikke malede eller farvede. Cedar sidespor er en træbeklædning, der ofte installeres i 4-fods med 8 fods ark. Designet ligner klapbræt, og det kan installeres lodret eller vandret. Cedar sidespor skal males eller farves for at beskytte den mod råtning.

Murværk

Murværk er en af ​​de mest solide typer af beklædning, og den mest brandsikre. Forskellige typer er mursten, stucco, sten, betonblok og fibercementbræt. Flertallet kræver ikke fugemasser som maling eller plet, med undtagelse af fiber. Fiber cement bord vil over tid absorbere vand, der tillader vækst af skimmel og meldug. Du kan tilføje beskyttelse til murværk ved at anvende et klart lag.

Vinyl

Vinyl er den billigste, og det er også vedligeholdelsesfrit. Det ligner naturlig beklædning, som giver dig mange stilarter at vælge imellem. Vinylbeklædning kan tage udseendet af mursten, ryste helvedesild, klapbræt, cedertræning og endda logfiler. Det kan males, men behøver ikke at være.

Anden Artikel

Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring
Sådan bruges shims
Sådan monteres en mailboks
Typer af motorer til elevatorer
Sådan Wrap Window Trim
Sådan måles udendørs døre
Omkostninger ved maleri Vs. sidespor
Sådan Remodel Små soveværelser
Bore Bitværktøjer
Hvordan man designer en dagpleje
Hvordan man opbygger dine egne træhylder
Sådan Aclimate Trægulve
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Køkkenudvidelsesideer
Sådan Lay Stone Floor Tile
Sådan tegner vi vægge og gulve
DIY Trækhylde
Sådan bruges Sharkbite Fittings
Brick Siding Options
Sådan installeres en vask i en kælder