Tørre vægslibeværktøj

Tørre vægslibeværktøj  Godslibet gipsvæg er nøglen til en jævn, jævn væg finish. Slibeværktøjer udjævner knogler og kamme fra tørret leddforbindelse ved at flytte sandpapir frem og tilbage, indtil forbindelsen overgår jævnt ind i gipsvæggen. Håndsandere og polerslibere arbejder såvel som strømslibere, bare ikke næsten og hurtigt eller effektivt. Sanding gips giver enorme mængder af støv; et drywall-vakuum er et must til hurtig oprydning.

Drywall-støvsuger

Drywall-støvsuger suger drywallstøv i en engangspose. Dobbelfiltrerede tørvægssugere virker bedst, fordi de ikke tillader støv at flygte gennem udstødningen. Enkelfilterede støvsugere fanger mest støv, men tillader nogle at flygte. Filtre skal rengøres og udskiftes med jævne mellemrum. Støvsuger kommer i forskellige tankstørrelser og har hjul til nem manøvrering. Gode ​​støvsugere koster flere hundrede dollars hos hardwarebutikker og hjemmeforbedringshandlere.

Hand Sanders

Håndsandere er 3-tommers med 9-tommers metalpuder med håndtag på den ene side og skumgummipuder til at holde sandpapir på Andet. Gipsvægsmaskine bruger håndsandere mere end noget andet slibeværktøj. Hjørnesandere er trekantede håndslibemaskiner, der passer ind i hjørner. Støvfri sanders har en udstødningsåbning, der forbinder sugeslangen til et tørvægsvakuum. Støvfri sanders fanger mest, men ikke alle, gipsvæg. Håndslibemaskiner koster mindre end $20 stk.

Pole Sanders

Polsslibere har samme pude som håndslibemaskiner, men de har et metal, glasfiber eller træpæl i stedet for et håndtag. Efterbehandlere bruger polssanders på lofter og overvægssektioner. De bruger også dem til at nå lave steder uden at knælle. Teleskopstænger, der strækker sig meget til en sanders rækkevidde, er populære. Støvfri polsslibere, der forbinder med vakuumslanger til gipsvægge, er også tilgængelige. Polakker spænder i pris fra $10 til en fastlængde træpæl til omkring $50 for en glasfiber, teleskopstang.

Power Sanders

Power sanders er elektriske polerslibere med en roterende slibeskive. Power sanders er variabel hastighed og kommer med en vakuum hook-up. Power sanders bruger runde sandpapir diske.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Sådan installeres nye trapper
Sådan Skraber Popcorn Off A Ceiling
Typer af vinduer til et trærammehus
Steg-for-trin stemplet beton
Indretning af badekarskab
Sådan justeres Starrett Micrometers
Sandblæsningssikkerhed
Sådan konverteres en garage til en workshop
Hvordan man designer indgangsdøre
Sådan appliceres trægulve til beton
Små Badeværelse Gulv Ideer
Sådan rammes til et karbadskab
Fjernelse af gamle badekar
Stil af Backsplashes
Liste over Solar Power Monitoring Software Providers
Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
Sådan Gipsvægge
Når Tiling en mur, hvordan passer du den elektriske dækker?
Installation af søjlevask med klæbemiddel