Sådan udskiftes grout

Sådan udskiftes grout 

1.

Skrab den gamle fugemasse ud. Hvis du har tålmodighed og er på et budget, vil en gammel dåseåbner eller værktøjskniv gøre, men du kan også købe specialiserede fugemassageværktøjer på din lokale hardware butik. Uanset hvad, proceduren er enkel. Skraber ud den gamle fugemasse, men pas på at ikke ridse eller flise fliserne.

2.

Sug eller støvsug den gamle fugemasse væk og brug en fugtig svamp til at rense alle resterende fuger ud af fliserne.

3.

Klargør den nye fugemasse ved at blande den i en spand med vand. Følg etiketinstruktionerne nøje for at tilføje den rigtige mængde vand. For meget kan fortynding fugemasse og gøre det knække. Tim Carter på Ask the Builder siger, at konsistensen skal ligne kagerør, og blandingen skal kunne klamre sig fast i en kikskniv uden at dryppe. Bland kun så meget som du kan sprede i 30 minutter eller mindre for at holde det fra hærde i spanden.

4.

Spred fugemidlet i fliserne med en gummibevægt flise murske. Dette gamle hus anbefaler at arbejde fugemassen i flisen ved at bruge trowel i en 45 graders vinkel til fugemadslinjerne for at få de bedste resultater.

Svamp ud af overskydende fugemasse og rengør overfladen af ​​fliserne. Brug lette slag og vrid overskydende vand ud af svampen, før du bruger det, da for meget vand kan beskadige fugemidlet.

6.

Vent 24 timer før du bruger flise.

Tips og advarsler

 • Hvis du bor i et tørt klima, bør du helbrede fugen for at forhindre, at den tørrer for hurtigt. Placer fugtige papirhåndklæder over fliserne og spray en let tåge vand på dem hver time - eller kør en befugter i rummet i 48 timer.
 • Grout er et porøst materiale, som over tid kan blive misfarvet, hvilket skader udseendet af ellers pletfri badeværelse eller køkkenflise. Hvis fliserne selv er i god form, giver udskiftning af fugen dem et helt nyt look med minimal investering af tid eller penge. Du kan kun erstatte en lille del af plettet fugemasse, men det er svært at finde en nøjagtig farvematch til den ældre fugemasse, så det kan være værd at ekstra tid til at fjerne alt fugemasse og begynde frisk.

  Anden Artikel

  Sådan rammes til et karbadskab
  Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
  Sådan borer du gennem glasblokke
  Sådan installeres Lim-Down Engineered Gulvbelægning
  Travertin Vs. Granit bordplader
  Typer af træ køkkenskabe
  Sådan udvides en udvidelig brusestang
  Sådan ændrer du en knivs blade
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Sådan installeres Klik Gulv
  Sådan Wire en anden Breaker Box
  Sådan fastgøres et træloft
  Sådan Stain Beton Mursten
  Sådan Figure Square Feet
  Hvordan male badeværelset
  Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
  Hjemmelavet vandkraft
  Standardrørstørrelser
  Tips til isolerende Crawlspace Walls
  Sådan installeres en Over the Counter Mikrobølgeovn