Sådan oprettes brugerdefineret Windows i Revit

Sådan oprettes brugerdefineret Windows i Revit 

1.

Indsæt et standardvindue i en væg, der allerede er modelleret. Gør dette ved at klikke på fanen 'Hjem' efterfulgt af ikonet 'Vindue'.

2.

Klik på ikonet 'Indlæs familie' for at hente det kejserlige bibliotek. Gennemse biblioteket og vælg en standard vinduetype. Denne familie bliver automatisk indlæst i dit projekt, når du har indsat det korrekt.

Du kan også indlæse en familie fra en ekstern kilde, som f.eks. En downloadet familie fra en hjemmeside. Der er mange gratis familier tilgængelige online (se Ressourcer).

3.

Klik på væggen, hvor vinduet skal gå. Revit vil automatisk placere vinduet i væggen.

4.

Vælg vinduet og klik på ikonet 'Rediger familie' på fanen 'Rediger Windows'. Denne fane vises automatisk, når du vælger vinduet i væggen. Et nyt vindue åbnes, når du vælger at redigere familien.

5.

Klik på 'Gem som' og gem denne familie som et nyt navn, så du ikke overskriver eksisterende vinduetype.

6.

Klik på ikonet 'Typer' under fanen 'Administrer' for at tilføje nye typer og størrelser af vinduet. Dette er en god idé, hvis du vil at bruge en lignende vinduetype, men i mange forskellige størrelser. De specifikke vinduestørrelser gemmes under samme 'familie' for at holde typen organiseret.

7.

Vælg rammen og klik på 'Rediger ekstrudering' for at ændre rammadybden.

8.

Vælg 'Indlæs i projekt' under fanen 'Administrer' for at placere dette nye vindue i din specifikt projekt. Dette vil automatisk indlæse familien i din browser, så du behøver kun at gøre dette en gang.

9.

Tryk på 'Gem' for at gemme alle de ændringer, du har foretaget familien. Dette er vigtigt, hvis du planlægger at bruge denne vinduetype i flere projekter.

En komplet og præcis digital byggemodel vil ofte føre til en mere effektiv byggeplanfase for arkitekter og designere. Et nyt program, der hedder Autodesk Revit, er et integreret designprogram, der giver brugerne mulighed for at modelere en bygning i 3D og derefter færdiggøre konstruktionstegninger ved hjælp af forskellige teknikker. Modellering af præcise døre og vinduer ved hjælp af Revit er en effektiv måde at præsentere disse designideer på i en bygning. Revit kommer med et underdækket bibliotek af vinduetyper og design, så det er vigtigt at vide, hvordan man opretter brugerdefinerede vinduesdesign ved hjælp af programmet.

Anden Artikel

Hvordan genanvendes polystyren?
Problemer med komposit sidespor
Fordele og ulemper ved travertin gulvbelægning
Vejledning til brug af en vådsag
Hvad er formålet med filt papir under tagdækning helvedesild?
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Valg og stilarter af trægrapper
Typer af Wall Studs
Udskiftningsindstillinger for bordplade
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
Sådan installeres Edge Molding Hardwood Flooring
Kitchen u0026 Bath Remodeling Ideas
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan fejlfindes en Ryobi Router R165u
Typer af HVAC kanaler
Måder at male køkkenskabe
Hvordan man designer vinduer og døre
Sådan laver du en garagehylde
Sådan repareres køkkenflise
Sådan male køkken enhed døre