Sådan konverteres et hjem til brug af solenergi

Sådan konverteres et hjem til brug af solenergi 

1.

Analyser forsigtigt elregningerne for de sidste to år og kontroller, hvor meget energi du bruger i gennemsnit. Bestem om der er måder at reducere energiforbruget på. Solenergien du installerer i hjemmet vil løbe mere effektivt, hvis du lærer at bruge elektricitet effektivt.

2.

Planlæg installation af et solenergisystem derhjemme. Fotovoltaiske cellepaneler kræver direkte og uhindret sollys til at fungere effektivt. De skal vende mod syd (den optimale vinkel for installationen er baseret på breddegrad og længdegrad).

Beslut om at opbevare overskydende energi i batteribanker (til senere brug, når direkte sollys ikke er tilgængeligt) eller til sælge det tilbage til elproducenten for fortjeneste. Du kan diskutere 'netmåling' med din lokale energileverandør. Netmåling er en metode til at måle elforbruget og genereres derhjemme ved hjælp af solpaneler. Det overskydende el, som dine solpaneler producerer, vil drej den eksisterende meter af dit hjem bagud og banker den producerede energi i overskud. Denne bankede elektricitet går så automatisk til elektricitetsselskabet, du modtager detailværdi i bytte.

3.

Køb komponenterne til solvarmesystemet i dit hjem: solpaneler, mounts og skinner, ladestyring, batteribank og en omformer, der konverterer direkte strøm til vekselstrøm. En solkit indeholder alt nødvendigt udstyr eller dig kan købe Se punkterne separat.

4.

Har autoriserede fagfolk installeret solpanelerne. En autoriseret entreprenør vil montere solpaneler på taget. En elektriker løber en ledning fra panelerne til omformeren og batterierne, som derefter tilsluttes elnettet. Når panelerne er forbundet til nettet, konverteres dit hjem til at bruge solenergi.

Konvertere et hjem til at bruge solenergi kan spare mange penge. Bortset fra de reducerede omkostninger ved regninger, vil du også blive selvforsynende (du kan endda være i stand til at sælge det overskydende el produceret). Der er ingen hurtig måde at konvertere dit hjem til at bruge solenergi. Husk at udstyret er meget dyrt og kræver meget omhu under installationen. Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med elektriske og byggeprojekter, bør du ikke forsøge at installere panelerne selv.

Anden Artikel

Sådan afmonteres pejs døre
Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Sådan installeres Bruce Engineered Flooring
Trægulv Afslipningsmaterialer
Sådan bygger du en dør i en kælder
Sådan fjerner badekar
Forskellige materialer til isolering
Sådan installeres Pergo Oak laminatgulve
Sådan installeres Hardwood Floor Edging
Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
Mobile Home Deck Ideas
Sådan repareres en hængslet brusedør
ADA Krav til brusere
Elektriske udskæringsværktøjer
Oplysninger om grøn gulvbelægning
Installation af skifervægskabel
DIY Epoxy Paint
Gym Floor Options
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser