Sådan installeres Pergo Oak laminatgulve

Sådan installeres Pergo Oak laminatgulve 

1.

Løsn og fjern eventuelle basisplader i rummet, hvis det er relevant, ved hjælp af en hammer og pry bar.

2.

Skær tungen - fra nok Pergo eg laminatgulve planker til den første fulde række, ved hjælp af en bordsav eller cirkelsav med en guide. Disse vil være startplankerne for første række.

3.

Trim tunets ende af et af pladerne, der er skåret i trin 2 for at blive anvendt som første række starterbræt , læg derefter den trimmet ende mod begyndelsesvæggen i venstre hjørne af rummet. Placer bordet væk fra væggen ved siden og venstre ende med 1/4-tommer gulvafstandsstykker.

4.

Placer den næste fulde plank mod slutningen af ​​den første plank juster kantene, brug derefter en tappeblok og hammer til at snappe enderne sammen. Indsæt afstandsstykker langs plankens vægkant.

5.

Gentag trin 4 for at færdiggøre startrækken af ​​gulvplanker og indsæt afstandsstykker langs vægkanten efter behov.

6.

Skær en standard gulvplank til 24 tommer lang, ved hjælp af en cirkelsav eller mitsav til at begynde den næste række af planker. Hold den tunge kant af planken i en lille vinkel ved siden af ​​startplankens rillede kant i første række, og tryk derefter planken nedad for at snappe de to stykker sammen. Brug en tappeblok og hammer til at glide enden af ​​planken mod en afstandsstang på enden.

7.

Placer den svingede kant af en standard plank i en lille vinkel mod ende af planken installeret i trin 6, tryk derefter nedad for at snappe de to planker sammen. Brug en tappeblok og hammer til at trykke på yderkanten af ​​planken for at få fat i tungen i første rækkeplankerne.

8.

Gentag trin 7 for at færdiggøre plankerne i række, klippe slutstykket efter behov for at passe. Efterlad 1/4-tommer afstand på enden af ​​hver række af planker.

9.

Start den næste række med en fuld plank og gentag monteringsstrinnene hver plank ind i den forrige plank, så brug en tapping blok og hammer at snappe stykkerne i forrige række. Alterner længderne af hver ræds startplank for at forskyde endeforbindelserne på tværs af gulvet. Vedligehold 1/4-inch afstand fra alle perimetervægge.

10.

Skær nødvendigt bredde af den endelige række af gulvplanker, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af en bordsav eller en cirkelsag med styring, idet der opretholdes en afstand på 1/4 tommer langs væggen. En tappeblok kan ikke bruges til at passe til siderne i den endelige række og en Trækbjælken vil være nødvendig for at snappe den endelige række af planker ind i den foregående række.

11.

Geninstaller basispladen, hvis det er relevant. Baseboardsne skal sidde fast ned på overfladen af Pergo-laminatgulvene.

Tips og advarsler

 • Den grundlæggende monteringsmetode for alle Pergo-gulvplanker er at holde brikken fastgjort på en 15- til 20 graders vinkel til den tilstødende planke, med sammenføjningskanterne skubbet sammen og derefter trykke nedad for at snappe plankerne sammen.
 • Inden Pergo-gulvlaminatinstallationen startes skal du grundigt rengøre subfl overflade for at fjerne snavs eller andet fremmed materiale.
 • Pergo eg laminat gulv tilbyder samme udseende og finish af en traditionel eg hårdttræ gulv til en brøkdel af prisen. Et Pergo egetræsgulv kan placeres over enhver flad overflade, såsom beton, krydsfiner eller eksisterende gulvbelægning, og de let monterede sammenlåsningsstykker kan hurtigt omdanne et værelse efter den grundlæggende installationsprocedure.

  Anden Artikel

  Typer af vinduer til et trærammehus
  Mdf farer
  Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
  Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
  Sådan installeres en opvaskemaskine i slutningen af ​​kabinetter
  Hardwood Vs. Granitflise til et køkkengulv
  Sådan lægger du trægulv parallelt med et gulvbundt
  De bedste lydprøvematerialer
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Sådan fjerner Hardwood T støbning
  Traditionel pejs surrounds
  Hvordan man laver selvklæbende fliser
  Hvordan redegør du for kabinetter?
  Sådan Remodel Køkkenbordene
  Sådan male et keramisk badekar
  Sådan installeres marmor
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan skæres plexiglasark til størrelse
  Sådan Remodel Køkkenet i et gammelt hjem
  Curb Ramp Krav