Sådan installeres Maple Laminate Floors

Sådan installeres Maple Laminate Floors 

1.

Kontroller undergulvet for at sikre, at det er fladt. Der bør ikke være store støder eller skrammer. Hvis du installerer laminatet over et træflader, skal du blot bruge en håndskærer til glatte uoverensstemmelser. Betongulve skal udjævnes ved at fylde lave pletter med selvudjævningsmiddel (følg fabrikantens anvisninger) og slib højpunkter med cementcement.

2.

Trim dørkarmene, så laminatet gulve vil glide under støbeformen. Placér et stykke ahornlaminat oven på et lille stykke skumunderlag og sæt det ved siden af ​​dørkarmene. Brug planken og underlaget som en guide til at trimme huset med en due-tailed sav.

3.

Sæt gulvene med en kost.

4 .

Installer skumunderlaget. Rul det ud i samme retning, at du vil installere laminatplankerne. Tape sømme med emballage eller tape.

5.

Installer den første plank. Anbring en 1/4 'afstand mellem væggen og planken. Klipp enden af ​​rækken til størrelse med en gipssav. Fortsæt installationen af ​​laminatet, sørg for at forskyde leddene, når du går. Skær enden af ​​hver række med en midsav og lad et 1/4-tommer ekspansionsgab mellem gulvet og eventuelle forhindringer eller vægge. Brug en træblok og en hammer til at trykke let på hver plank på plads, indtil den 'klikker' sammen.

6.

Mål pladsen til det sidste stykke med et målebånd og trække ekspansionsgabet. Skær stykket på en bordsave og installer det med en trækstang.

7.

Installer bundkortstøbning for at skjule ekspansionsgabet. Brug en sømpistol til at søm bundplader på plads over gulvet.

Laminatgulv leveres i mange forskellige finish og farver. Mens installation af ægte ahornbelægning kan være dyrt, er lakse laminatgulv mere økonomisk. En maple-finish på laminatgulve hjælper husejere med at få det smukke udseende af ahorn uden de høje omkostninger. Installation af laminatgulve er en hurtig proces, der giver husejere mulighed for at installere gulve i en weekend.

Anden Artikel

Sådan installeres nye hårdttræ gulve
Sådan fjerner du teksturer fra malede vægge
Exterior Home Renovation Ideas
Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
DIY Ceiling Lights
Hvordan man designer vinduer og døre
Hvordan man designer udendørs skridt
Sådan installeres porcelæn flise
Sådan Reface Laminat bordplader
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Fjernelse af gamle badekar
Sådan Refinish Skabe Med Paint
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Sådan installeres Backsplash Kitchen Wall Tile
Køkkenlayoutværktøjer
Sådan stopper du luften under en dør
Gulvmaling Slibetips
Sådan Sheetrock rundt om en dørramme
Sådan Skær Birch Plywood
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit