Sådan fjerner du baggrundsindlæg fra et vægkort

Sådan fjerner du baggrundsindlæg fra et vægkort 

1.

Læg en dråbe klud under det område, hvor du vil fjerne tapetpastaen. Fyld sprayflasken fyldt med lige store mængder vand og flydende stofblødgøringsmiddel. Sprøj væggen med opløsningen liberalt.

2.

Skrab væggen ved hjælp af en spartelkniv og kassér klumperne. Våd en svamp med stofblødgøringsopløsningen, og tør væggen ned for at fjerne rester af rester.

3.

Placer en stor del af tinfoil på et limet område af væggen. Placer et varmt tøjjern over tinfoillen. Når limen begynder at smelte og dryppe, tørre den af ​​med en klud. Brug denne metode, hvis din væg har særligt hårde tørrede klæbemidler, der ikke kan hærdes ved hjælp af andre kemiske fjernelsesprocesser.

Sprøjt ned ad væggen med en opløsning af væske opvaskemiddel og varmt vand. Når tapetpastaen begynder at blødgøre, skylles klumperne ud af putty kniven.

5.

Våd en svamp med en spand med en kop eddike og en gallon varmt vand . Tør væggen grundigt med den våde svamp og skrabe af tapetpastaen. Sand stædige områder med let sandpapir, hvis det er nødvendigt.

6.

Brug tri-natriumphosphat (TSP), når alle andre metoder har mislykkedes. Fyld en spand med vand og en anden spand med en blanding af TSP og vand i henhold til produktets anvisninger. Brug gummihandsker, når du svamper på TSP-løsningen på væggen.

7.

Skyll svampen ofte og genindsæt den i TSP-opløsningen. Hold under svampen i TSP-opløsningen, tør ned væggen og skyll svampen i rent vand, indtil al tapetpasta er helt fjernet fra væggen.

Tips og advarsler

 • Vask væggen ned med trinatriumfosfat, før du maler væggene. Dette kemikalie sikrer, at alle spor af tapetpasta bliver fjernet, hvilket muliggør korrekt vedhæftning til maling.
 • Sørg for, at dit arbejdsområde er godt ventileret, når du bruger hårde kemiske fjernere.
 • Fjernelse af gammelt tapet er en opgave, men det kan være endnu mere udfordrende at fjerne det gamle tapetpasta, der ligger bagpå på væggen. Den klæbende tapetlim på væggen gør arbejdet med maleri vanskeligt, da pastaen ikke tillader korrekt vedhæftning mellem væggen og maling. Mange vælger at anvende kommercielle tapetpasta fjernelsesprodukter, mens mange har mulighed for at bruge almindelige husholdningsartikler, der allerede er tilgængelige i hjemmet. Afhængig af sværhedsgraden og mængden af ​​tapetpasta, der sidder fast på væggen, kan forskellige metoder til fjernelse være nødvendige.

  Anden Artikel

  Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
  Sådan passer Cedar Shingles
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Sådan skiftes pejs i en brændeovn
  Sådan dækker Laminat Bordplader
  Opbygning af dit eget vinrum
  Tilskud til hjælp med tag
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Mursten vs Siding Cost
  Travertin Badeværelse Idéer
  Sådan ændrer du en knivs blade
  Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Sådan Lej en Sandblaster
  Anbefalet Trowel Størrelser til Keramiske Gulvbelægning
  Typer Air Nailers
  Sådan tilslutter du PEX til kobber
  Sådan limes tæppe til træ
  Sådan rengøres slidte trægulve med malinger
  Sådan måles en dør