Sådan figur Square Yards

Sådan figur Square Yards 

1.

Opdel det område, du ønsker at måle ind i en række rektangler eller kvadrater. Dette vil gøre det samlede firkantede yardage lettere at måle.

2.

Mål længden og bredden af ​​hvert rektangulært område, du har opdelt regionen op i, og multiplicér de to tal sammen . For eksempel har et område med en bredde på 10 fod og en længde på 14 fod et område på 140 kvadratfod.

3.

Gentag trin 2 for hver region og tilføj dem alt sammen for at få den samlede firkantede optagelse af området. For eksempel, hvis de enkelte områder var 50 kvadratmeter, 100 kvadratmeter og 60 kvadratfod, ville den samlede kvadratmængde være 210 kvadratfod.

4.

Del det samlede kvadrat optagelser med 9 for at få den firkantede yardage af området. Ved hjælp af ovenstående eksempel vil den firkantede yardage være 23,33 kvadratmeter. (210/9).

Til tider er det nødvendigt at beregne et værelse eller en kvadratmeter yardage for at placere en værdi på den eller for at finde ud af den rigtige mængde materialer eller forsyninger, som du skal købe. Når man regner med firkantet yardage, er det altid bedst at opdele det område, du måler, i en række kvadrater eller rektangler. Disse mindre områder kan så måles individuelt, og summen af ​​deres firkantede yardage eller firkantede optagelser kan tilføjes sammen for at få det samlede areal.

Anden Artikel

Forskellen mellem laminat og træ
ADA Krav til brusere
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
Slate Tile Flooring Ideer
Vægstøbningstyper
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan ødelægger du glasfiber
Hvad er lamineret tømmer?
Sådan installeres PVC Loftfliser
Holdeisoleringsprodukter
Sådan installeres Press u0026 Stick Tile
Forskellige typer af stålstrukturer
Ulemperne ved Radio Water Meters
Sådan Skærer En Stucco Wall
Sådan Find en Siding Entreprenør
Radialsag Anvendelser
Wire Cutters u0026 Sikkerhed
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Hvordan man opbygger egne trusser