Sådan Remodel et halvt badeværelse

Sådan Remodel et halvt badeværelse 

1.

Afbryd toilettet og tag det ud af rummet, så du kan udskifte gulvet. Placer klude over toppen af ​​hullet for at forhindre damp fra at fylde badeværelset.

2.

Skær linoleumet for at trække det op og væk fra gulvet. Fuldfør hele rummet og skrabe eventuelle limrester ud eller brug en klæbende limfjerner til at skrabe væk stædige områder. Træk op fliseregulv til udskiftning med en pry bar. Placer ridsen af ​​pry-stangen i en fugemasse, og tryk på den med en hammer for at komme under flisen til at trække op.

3.

Patch eventuelle revner i betonen underflooring med betonpatcheforbindelse og glat over revner med en trowel og lad det tørre grundigt.

4.

Placer dit ønskede gulvmateriale på undergulvet. Hvis du vil tilføje nyt linoleum, skal du sætte det på gulvet med friskklæbende lim eller tilføje nye fliser ved at sprede tinset til gulvet med en notet trowel og lægge fliserne i det ønskede mønster. Brug afstandsstykker til at holde fugemadder lige og anbring et tyndt lag med fuger over fliserne.

5.

Mal veggerne med en ny farve. For mindre halve badeværelser skal du holde dig til neutrale eller lyse farver for at holde rummet åbent og rummeligt. Patch eventuelle revner med spackle, og glat ud med sandpapir. Dæk de eksisterende vægge med en vandbaseret primer, og brug derefter halvglans eller satin finish, da der ikke er nogen reel fare for meldug på grund af manglende karbad eller brusebad.

>

Udskift en forældet lysarmatur med en ny. Vælg en armatur, der supplerer stilen på rummet for et sammenhængende udseende. Sluk for strømmen, før du forsøger at ændre armaturet.

7.

Tilføj ny hardware til værelset. Installer et håndklædestativ, ny toiletdispenser og vandhane. Forbedre udseendet af en forfængelighed ved at udskifte knapene eller håndtagene i stedet for at udskifte kabinettet.

8.

Afslut ombygningen ved at tilføje tilbehør til badeværelset, såsom væggen, sæbe dispenser eller stearinlys.

Remodeling et halvt badeværelse er nemmere end at gøre en fuld, fordi den typisk kun har et toilet og vask. Badeværelset er et vigtigt rum i huset, og når du sælger dit hjem, vil mange købere tage hensyn til badeværelsens tilstand og layout. Remodeling et halvt badeværelse er en bolig forbedring, der kan gøres i en weekend, og vil også forbedre udseendet af hjemmet.

Anden Artikel

Værktøjer til skæring hængsler
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Fordelene ved isolering af et crawlrum
Typer af kobberrør
Instruktioner til lægning af laminatgulve
Sådan laver du store fliser
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Bosch Router Instruktioner
Sådan skæres og installeres vægstøbning
Sådan Nail Vinyl Siding
Ideer til små badeværelser
Sådan afslutter Backsplash Fliser til Countertop
Under Counter Lighting Options
Hvordan man designer dit eget 3-D Dream House
Sådan måles for en trappe lift
Grønne Hjem Opvarmning Indstillinger
FHA Crawl Space Requirements
Sådan installeres nye hårdttræ gulve
Sådan installeres TrafficMaster Flooring
Sådan Skær Granit Gulvflise