Rum Remodeling Spil

Rum Remodeling Spil  Det kan være nyttigt at køre tallene, før du går ind på arbejde på en remodel, da det giver dig en bedre ide om, hvad dit budget er, før du begynder at generere ideer. Det kan også være nyttigt at skære billeder fra bøger og blade samt møbler hjemmesider, så du har en generel ide om hvad du vil. Der findes også en række hjemmesider, der kan hjælpe dig med at komme op med frisk ideer, når det kommer til at designe og ombygge dit værelse samt nyttige tips til at planlægge et budget.

Skalemodel

Ofte bestemmer den hårdeste del om remodeling hvordan man organiserer lokalet derefter. Selvom nogle mennesker finder det underholdende for at flytte møbler ind på sin rette plads ved forsøg og fejl, mange finder denne type spil fysisk beskattet. En anden mulighed er at lave en skala model af soveværelset og håndværkskortmøbler på skalaen, så du kan se, hvad dine bedste muligheder er til at placere møbler uden alt det hårde løft.Hvis du har små, kan du sætte dem i arbejde med at farve de hjemmelavede møbler og skære stykker. Når du er færdig med at opbygge alt, skal du skifte møbler med et digitalkamera til capt ure arrangementer du kan lide. Dette er et behageligt organisationsspil, og vinderen er den, der kommer op med den bedste room setup.

Malerier Faces

Hvis du har små om, kan remodeling blive en god opgave. Hvis de 'ikke er ind og ud,' skriger de i et andet rum, mens du løfter en sofa på 200 lb. Nogle gange er den bedste måde at holde dem ude af din virksomhed på at sætte dem i arbejde i det, og Den bedste måde at gøre dette på er at omdanne arbejdet til et spil. Hvis du maler, skal du medtage de unge af en eller anden grund, at de mener, at arbejdskraft er spændende, når det splatter og pletter overflader. Sørg for, at tæppet er ordentligt tapet og simpelthen tag en blyant og tegne dyreflader over de nedre vægge indenfor armens rækkevidde af de unge, det er vigtigt, at du ikke bruger blæk, da det kan bløde gennem maling. Bare giv dem maleruller og få dem til at gå til byen, der dækker alle dyrene. Det er sikker på at holde dem optaget i det mindste længe nok, for at du kan tænke på en anden aktivitet for at holde dem ude af vejen, så du kan afslutte ombygning .

Icovia Space Planner

Icovia Space Planner er et softwareprogram, der gør det muligt for brugerne at visualisere deres remodel, inden de går i gang med at arbejde på det. Icovia 3D giver dig mulighed for at ændre vægtekstur og farver og prøve nye gulvstrukturer. Softwaren giver dig mulighed for at anvende uendelige rumformer og størrelser, udforske forskellige belysningsalternativer og se resultaterne i både 2D og 3D-tilstande. Softwaren er især ideel til deres valg af indbyggede møbler, som du kan føje til et rum i tilsyneladende endeløse arrangementer, da softwaren ikke binder dig til vinkelrette vinkler.

Forestil dig: Interior Designer

I Forestill dig s Interiør Designer til Nintendo DS, arbejder du som en stræbende indretningsarkitekt, der skal opbygge en kundebase og få anbefalinger til at lykkes i virksomheden. Spilspillet, der arbejder med din styluspenne, giver dig mulighed for at ændre farver og teksturer på næsten enhver overflade fra vægge til møbler. Arrangering og ombygning er navnet på spillet, da du opretter brugerdefinerede temaer for at få godkendelse fra dine kunder til at gå videre til senere niveauer.

Anden Artikel

Sådan tilberedes et gulv til linoleum
AC-stiktyper
Installation af tæppe på cement
Sådan ændrer du en kranelygte
DIY: Installation af et toilet
Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
Sådan Fix Heavy Fliser på vægge
Tips til marmor gulve
Sådan bygger du bordplader ud af Cedar Wood
CCD støvfjernelse
Sådan installeres Formica Counter Tops
Sådan installeres Snaplock Laminatgulve
Sådan fjerner du et hjørneskab
Sådan kantes vægfliser
Trærammehåndværktøjer
Sådan opvarmes et betongulv
Sådan afslutter du laminatgulve
Hvordan man planlægger en garage størrelse
Tips om at gå grøn på skolen
Hvordan monterer jeg en ny Aloha Breeze Brand Ceiling Fan?