Patio Building Tips: Pavers

Patio Building Tips: Pavers  Curb appel, landskabs kontrast, tekstur og udendørs boligareal er alle nuværende udtryk bruges til at beskrive udvendige dekoration. Brug af beton, mursten eller naturstenstænger til konstruktion af gangbroer, terrasser og poolskabe kan medvirke til at øge hjemværdierne og give mange år af kvalitet og holdbarhed, når det kommer til asfalterede områder. Boligejerne kan planlægge, konstruere og vedligeholde brolagte terrasser ved at følge et par enkle, men nødvendige tips, når de forbereder sig til at installere pavers.

Planlægningsfase

Når du planlægger at blive forfalskede terrasser, anbefales det at hele området være skitseret. Outlines kan spores med spray mærkning maling, tøj linje eller endda en have slange. Ved at fastsætte det nøjagtige rum, der skal asfalteres, kan der tages målinger, og materialer kan købes uden at være korte eller over mængden af ​​nødvendige materialer. Tilføj 5 procent mere materiale, hvis der er brug for en lille skæring af pavers, og 10 procent materiale, hvis der kræves en masse udskæring af pavers. Flere kurver i området vil kræve mere skæring af pavers. Når terrassen er skitseret, skal du placere prøveudlæggere ned af varierende stilarter og farver. Boligejere kan spare tid og penge ved at vide, hvor mange pavers der skal købes, og hvilke stilarter appellerer til deres prisklasse og smag.

Opret Pitch

Ved installation af pavers skal der tages hensyn til dræning. Da gårdhaveområdet, der skal brolagt er gravet ud, hvilket kræver en 6- til 8-tommers base, anbefales en stigning på 2 til 3 tommer for hver 10 fod. Vand skal kunne strømme ud af det asfalterede gårdhaveområde og væk fra bygningsstiftelser. Well-drængede brolagte terrasser vil udføre længere tid og kunne opretholdes med mindre anstrengelse, når du fjerner sne og is.

Afslutningsbeslag

Afsluttede terrasser, der er konstrueret med pavers, skal være foret med bøjlestænger. Paver-kantede begrænsninger er holdbare plastskinner, der passer langs kanterne af det belagte område. Paver-edged begrænsninger holdes på plads ved lange stænger eller stifter, som er tappet gennem begrænsninger og i jorden for at holde fastholdelsen sikker. Efter at restriktionerne er installeret, er det næste trin i færdiggørelsen at dække det rene brolagte terrasseområde med fint sand for at fylde mellemrummene mellem pavers. Anvendelse af et pukkelforseglingsmiddel forhindrer vegetation og skimmelsvamp i at vokse over pavers. Et fugemasse vil også medvirke til at opretholde farve og øge levetiden på terrassen.

Anden Artikel

Fremgangsmåde til opbygning af en rummur
Sådan installeres Låsning af trægulve
Sådan installeres betonbinderblokke
Typer af bruservægge
Ideer til en to-bil garage
Rum Remodeling Spil
Sådan får du elektrisk strøm fra vejen til et hus i en landdistrikterne ejendom
Tørvægs estimerende tips
Sådan Stain Din Skabe
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
Granit Pejs Mantel Ideer
Bærbare hydrauliske værktøjer
DIY Window Molding
Sådan udskiftes gulvbjælker
Udvendige vindue Trim Options
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan installeres en vinstativ
Sådan Reface gamle køkkenskabe