Nem måde at løfte krydsfiner til anden etage

Nem måde at løfte krydsfiner til anden etage 

Precut

Den nemmeste måde at reducere mængden af ​​arbejde i flytte krydsfiner til anden sal er at forudse arkene i mindre størrelser i stueetagen. Det betyder at flytte mindre, lettere stykker. Selv om det kan virke som at få et stort ark op, vil trappen tage mindre tid, og at flytte to lettere stykker forårsager mindre belastning og kan være lige så hurtig. Hvis en arbejdstager skal stoppe halvvejs og tage vejret, så går det store stykke ikke i bevægelse. Hvad mere er, som regel kan en arbejdstager gøre de ekstra ture hurtigere end en snedker eller framer kan få hvert stykke installeret. Så træet bevæger sig lettere, og jobbet forbliver på plan.

En anden fordel ved at forhindre at have sav- og arbejdsområdet på en sikrere driftsplads end lige ved siden af ​​installationsstedet. Dette forhindrer ikke kun alle, at de arbejder sikkert, det eliminerer problemer med savsmuld og får strøm til en ufærdig del af den nye bygning.

Hoist

Hvis der er åbent rum i anden etagers væg, så mode en hurtig hejse med en remskive og reb kan flytte meget krydsfiner hurtigt. På samme måde som vedhæftning af stilladser, skal du tilføje en 2-by-4 eller 4-for-4-tommers boom forstærket med et truss-stykke 2-by-4 tommers tømmer i en 30 graders vinkel. På enden af ​​4-til-4-tommers stykket fastgøres med en 'U' bolt en remskive, der er stor nok til at håndtere 1/2-tommers reb. En spændingsgreb (lukker når trukket, åbnes ved frigivelse) kan tage et helt stykke krydsfiner og løfte det til anden sal meget effektivt. Igen holder det arbejdere i gang med at gøre mange lysjobs gentagne gange i stedet for et svært vanskeligt job en gang.

Ramp

Hvis du skal flytte nogle få krydsfiner til anden sal og ønsker at undgå indvendige trapper, en provisorisk rampe kan gøre jobbet godt. Læg blot en forlængelsesstige mod ydersiden og få det til en åbning, der er stor nok til det 4-fods lange ark. Slet en linje med en spændingskrog, tag fat i arket og træk det op med den skrånende stige. Dette fungerer godt for hurtigt at flytte 5 eller 10 ark. Det undgår også vandrende krydsfiner hjørner fra at beskadige nyinstalleret wallboard i trappehuset. Krydsfiner i forskellige tykkelser er et væsentligt materiale i moderne bolig- og erhvervsbygning. Brugt til gulve, vægge, lofter og specialdesignede udnævnelser i alle rum er krydsfiner et alsidigt, stærkt og relativt billigt byggemateriale. Ved opbygning af fladestrukturstrukturer er det dog op til at flytte krydsfiner fra bunden til anden sal. Når en plan kan kræve 100 ark eller mere af 4-til-8 fod 1/2-tommer krydsfiner, bliver jobbet meget skræmmende. Der er dog måder at fremskynde at få alle disse ark op til, hvor sømpistolen venter.

Anden Artikel

Sådan installeres Baseboards u0026 Shoe Molding
Sådan måles udendørs døre
Unikke ideer til forbedring af hjemmet
Sådan installeres Armstrong Linoleum
Betonformel
Hvordan man laver massivt egegulv
Hvad er fordelene og ulemperne ved at bruge solenergi?
Sådan måles mængden af ​​stenværker
TAMKO Roof Shingle Farver
Sådan hænger du en indvendig husdør
Badeværelsesventilatorer
Hvordan man opbygger et hus billig i Maine
Sådan afslutter man vægge i kælderen
Omkostninger til et konventionelt bygget hjem Vs. en Eco Home
Sådan oprettes en Homestead
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Sådan forsøger du at matche Armstrong Floor Tile
Sådan installeres glasfiberstøbning
Hydraulisk slangeinformation
Sådan slår du et lys, der har en lysføler