Mest populære Granit Countertop Farver

Mest populære Granit Countertop Farver  Græsket for holdbarhed og skønhed er granit et populært materiale til bordplader, pejse, springvand og borde. Granit er en indfødt sten bestående af feldspar og kvarts, og kan skæres og poleres for at skabe en ikke-porøs og kemisk resistent overflade. Afhængig af placeringen af ​​granitbruddet resulterer stenen naturligvis i levende farver med dybe kontrastårer. Ifølge Amlinkmarble.com reflekterer de mest populære granitbænkfarver for 2008-2009 designene i hjemmet mod mere naturlige skygger.

Sort

Dramatisk og slank til det moderne køkken, er sort granit hovedsageligt brugt i Australien og Sydafrika. Forbrugerne kan vælge mellem dyb sort med få årer, til mere af et varieret look med striber af hvid, grå eller blå. Fordi sort granit bordplader visuelt dominerer et køkken, er det bedst at afbalancere dem med lighterskabe og vægfarver.

Brun eller Beige

Bruges fra lys beige til rig chokolade, bruges brun granit ofte i køkkener, der centrerer rundt en gammeldags udsmykningsordning. Ofte bejdset med mørkere brune striber, kan brun granit forbedre kabinet og fliser, der er ensfarvede. Som en af ​​de mest fleksible og tilgivende farver til bordplader kan brun granit stå imod uendelige dekorations- og redecorating projekter.

Rød

Burgund, rose eller rød granit bliver normalt brugt i Kina eller Brasilien. De levende striber spænder fra tynde perlehvede vener til flekker af brun, sort og beige. Husejeren, der vælger rød granit, vil lide den visuelle indflydelse, som farven giver, og denne slags bordplader passer ofte bedst sammen med lyse guldskabe og tilbehør.

Grøn

Grønne granitplader er overraskende alsidige og kan variere fra absolut grøn med små skygger, til mere levende sekundære farver af sort og brun. Grønne granit bordplader passer godt sammen med både lys og mørkt træ og ser lige lige i køkkener, der spænder fra moderne til traditionelle.

Hvid

Selvom der er få faste hvide muligheder for granit bordplader, har hvid granit den mest forskelligartede sekundære farvevalg på markedet. Mens nogle hvide granitter kan favorisere grå og sorte striber, kan andre afspejle en rose eller rød sekundær farve. Brune, grønne og blå striber er ikke ualmindelige i hvid granit. Boligejere skal vælge deres hvide granit bordplader nøje for den bedste kompliment til kabinettet og tilbehør i køkkenet.

Anden Artikel

Sådan striber du en tæppe til fliseinstallation
Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
Konstruktion Laserværktøjer
Hvad er polybutylen VVS?
Sådan installeres Maple Laminate Floors
Sådan installeres en slangedør
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
Sådan sættes stenfiner på en betonblok
Typer af Gutters
Sådan installeres en glasfiber vægliner
Flise vs. Komposit træ gulv
Sådan Epoxy Beton
Sådan genoprettes Brick Pejse
Badekarbruser Installations Tips
DIY Tool Bucket Organizer
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Sådan nedrives en countertop Backsplash
Sådan Remodel Bath Tile
Sådan skæres formularer til fremstilling af cementstræk