Kantning mellem fliser og trægulve

Kantning mellem fliser og trægulve 

Metal

Metalovergangs- og kantstrimler leveres i bronze, messing, aluminium og andre metalfinisher. De kan findes i forskellige former for at beskytte kanten af ​​flisen, om den er højere, lavere eller på samme niveau som trægulve.

Træ

Et kvartstykke træ, farvet for at matche trægulvet kan bruges som overgangsstykke mellem de to etager. Det kaldes ofte en reducer, fordi det reducerer højden mellem de to etager. En kvart runde bruges kun, hvis forskellen mellem træet og fliserne er mindre end en tomme. Hvis forskellen er mere, vil en stribe afskåret træ ca. 2 cm bredt og farvet for at matche hårdttræet give en gradvis overgang.

Flise

Hvis flisen er højere end hårdttræet, kan det være muligt at købe en matchende efterbehandlingsstrimmel af samme materiale som flisen. Nogle fliser, især dem, der også bruges på tællere, har specielle kantstykker i afrundede figurer kaldet bullnose, mere avancerede snit som ogee eller skråformede 45 graders vinklede snit kaldet en afskærmning.

Cultured Marble

Cultured marmor er et fremstillet produkt, der er en blanding af harpiks og kalksten eller marmorpulver. Strimler af det kan bruges til at danne en tærskel. Den fås i mange farver og mønstre, der minder om fliser, marmor, granit og skifer. Det matcher ikke flisen præcist, men det er billigt, og et smalt stykke er måske ikke meget mærkbart. Kultiveret marmor er mere sart end flise og vil ikke holde sig godt i et område med høj trafik.

Klipp eller Sandfliser af flise

Hvis fliserne kun er lidt højere end hårdttræet, og hvis det ikke har en top glasur og er homogen i hele fliserne, kan det være muligt at runde kanterne af fliserne, der er mod hårdttræet. Dette kræver skæring eller slibning af fliserne for at danne en naturlig overgang til hårdttræet uden mellemliggende materiale.

T-støbning

T-støbning er brede stykker af hårdttræ formet som en T. Den vertikale del Placeres mellem fliser og hårdttræsgulv, og den øverste vandrette stang ligger på tværs af både træ og flise. Denne type overgang er meget mærkbar og bruges ofte i døråbninger, og når de to etager er omtrent samme højde. Hvor flisegulve opfylder trægulve, kan der være en betydelig forskel i de to højders højder. Den højeste vil være sårbar over for skader, fordi hver gang en person træffer overgangen, vil det højere stykke absorbere foden af ​​fodsporet. Kantning vil beskytte gulvmaterialer, især fliser, fra at blive afskåret eller nedslidt, og vil give et færdigt kig på overgangen mellem de to etager.

Anden Artikel

Sådan fjerner Vinyl Floor Squares
Sådan installeres en aluminiumsfascia
Sådan tilslutter du en lejr med solkraft
Typer af vægstrukturering
Loft muligheder for en kælder
Kitchen Island Table Ideas
Badeværelset Redecorating Tips
Skærekronformstøbningsvinkler
Roof Shingle muligheder
Installationsværktøjer til lofter
Værktøjer til skæring hængsler
Hvordan man laver en perc-test
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Hvordan man opbygger en græs tennisbane
Sådan installeres korkfliser
Hvordan man skriver en oversigt for et skøn over en boligforbedring
Sådan appliceres granit flise til bordplader
Inexpencive Drywall Taping Tools
Installationsvejledning til dykkerbord
Sådan konverteres et hjem til brug af solenergi