Kælderbelysning Tips

Kælderbelysning Tips  Lad ikke din kælder være en hule, der er en fangstplads til opbevaring. Skift det til et varmt og indbydende arbejde eller rekreative rum med den rigtige belysning og det design, der gør mest muligt ud af det tilgængelige naturligt lys. Fra vinduer til hvid maling til løg, der simulerer solskin, kan du investere lidt - eller meget - i at tage din kælder til et helt nyt niveau.

Få det bedste ud af lysdesign

Brug et par dekoratører tricks til at skifte et kælderrum fra dyster til fabelagtig. Prøv uplights at hoppe væk fra et hvidt loft for at maksimere lysstyrken i rummet og få det til at virke større. Tilføj forsænket belysning med varme, hvide pærer for at sprede solskin. Fokus spor belysning på rekreative områder som poolborde eller arbejdsområder som håndværk tabeller for at undgå rod af projektlamper og ledninger overalt. Hvis dit kælderloft er højt nok, skal du hænge en række vedhængslampe over et køkken eller en bar tæller og sætte dem på en lysdæmper, så du kan skabe stemning eller høj synlighed efter behov. Sæt en høj, hvid, skulpturpapir 'skygge' over en uplight for at lave en lys søjle i et mørkt hjørne. Tilføj et stort spejl eller en spejlvendt væg for at hoppe rundt om lyset endnu mere.

Omstrukturere for solskin

Ryd bunkerne af blade eller buske væk fra nogen klare vinduer, som din kælder skal lade dagslyset ud. Udvid dem vinduer, hvis du kan ved at ansætte en entreprenør for at skære dem større - installer sikkerhedsgaller, der giver masser af lys. Hold kælderrummet åbent og strømme ind i hinanden for at lade lyset spildes fra de kilder du har over hele kælderen. Hvis du har brug for vægge til at adskille funktioner, skal du have åben plads øverst mellem vægge og loft, så lyset kan hælde igennem. Brug glas mursten i stedet for vægge. Udvid den indvendige trappe til stueetagen af ​​huset og skift den faste kælderdør til en glasrudt dør for at lade mere lys oversvømme nedenunder fra resten af ​​huset.

Tilføj franske døre

Drej den udvendige kælder døren ind i franske døre og kælderen ind i et lyst 'lavere niveau'. Ved at klassificere det ydre og renovere for at erstatte en traditionel kælderindgang med en vinduesvæg og glasdækkede døre, kan dette fangehul blive det mest populære værelse i huset. Dette er et stort job og ikke for hver kælder, men hvis det vil fungere for dig, kan du have et indendørs fritidsparti, der signifikant øger den brugbare kvadratmængde af dit hjem. Komplementér alt det naturlige lys, der strømmer ind med dagslyspærer i resten af ​​belysningsarmaturerne, og hold farveskemaet blegt eller hvidt med et par levende detaljer. Brug et andet sæt franske døre øverst på indvendige trapper for at give endnu mere lys.

Anden Artikel

Sådan installeres cementplader på en kælder gulv
Komponenter af solvarmer
Jacuzzi installering af specifikationer
Innovative Byggeværktøjer
Sådan Fix Old Beton
Hvordan man designer en loft konvertering
Sådan fejlfindes en Ryobi Router R165u
Sådan putter du en tung ø på en flydende gulv
Typer af bordplade materiale til rådighed
Fare for hydrogen
Sådan male en garage indretning
Sådan installeres Engineered Gulvbelægning på Beton
DIY Betonpolering
Bench Grinder Instruktioner
House Cladding Ideas
ADA Handicap Badeværelse Krav
Offentlige tilskud til solinstallationer
Hvad er lamineret tømmer?
Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
Sådan installeres en amerikansk standard Whirlpool Hot Tub