Hvordan man opbygger et hus i Queensland

Hvordan man opbygger et hus i Queensland 

1.

Fortæl dig om fordele, ulemper, ressourcer og lokale entreprenører, der er tilgængelige for dig, når du bygger i Queensland ved at deltage i et gratis seminar, der tilbydes af Building Services Authority of Queensland. (Se Ressourcer)

2.

Leje en entreprenør, der er autoriseret af Building Services Authority. Du kan finde lokale entreprenører på et BSA-seminar, gennem mund-til-mund eller i dine lokale telefonbogslister.

3.

Udarbejd planer for dit nye hus med en entreprenør, arkitekt eller anden tilknyttet professionel.

Gennemgå disse byggeplaner med mindst tre forskellige entreprenører og bede om et pristilbud fra hver som anbefalet af Building Services Authority of Queensland. Efter at have overvejet hvert skøn, vælg en entreprenør, der tilbyder en rimelig pris, og kan dokumentere kvalitet i håndværk fra tidligere job. Ifølge bygningskodeksen i Australien kan entreprenøren opkræve dig op til et depositum på 5 procent på jobtallet før byggeri begynder.

5.

Download og underskrive en kontrakt fra Building Services Authority hjemmeside med entreprenøren. Sørg for, at du begge er enige om en 'Handover Date' eller den dato, hvor entreprenøren vil frigive alt papirarbejde, tilladelser og ejerskab af huset til dig. Queensland kræver også, at du ansætter en 'privat certifikat' for at gennemgå disse planer, før du påbegynder byggeri for at sikre, at alle koder er opfyldt. Du kan enten ansætte en privat certifikat, der enten arbejder for regeringen eller privat.

6.

Køb 'Public Liability Insurance', som dækker eventuelle ulykker eller skader, der opstår som en Resultatet af dit byggeprojekt.

Lej en privat certifikat til at udføre inspektioner på bestemte byggeplaner, som krævet af Building Code of Australia. Du skal have ejendommen inspiceret, før fundamenterne er bygget, pladen hældes, rammen er konstrueret, og efter at konstruktionen er afsluttet.

Mød med din entreprenør på overdragelsesdato for at hente alt papirarbejde og tilladelser udvekslet i løbet af byggeperioden og overføre ejendomsretten til huset. På dette tidspunkt skal du også betale entreprenøren resten af ​​byggeprisen. Sørg for at diskutere eventuelle problemer, du har med det endelige projekt, da Queensland kræver, at entreprenøren løser disse og andre problemer, der opstår inden for de følgende seks måneder.

Tips og advarsler

 • Se bygningskoden for Australien og andre ressourcer, der tilbydes af Building Services Authority. (Se Ressourcer)
 • Opbygning af et hus er en stor virksomhed, der ikke skal tages let. Kontakt altid den officielle byggekode for at sikre, at din konstruktion er gennemført i henhold til Queensland-lovgivningen.
 • Hvis du har besluttet at tage springet ned under og opbygge et hus i Queensland, Australien, så er der flere bygningsforskrifter, du skal følge for at sikre, at bygningen er afsluttet smidigt. Selvom det kan virke skræmmende, så længe du og din entreprenør konstant konsultere og overholde byens byggekoder dit nye hjem vil være i gang på få sekunder.

  Anden Artikel

  Ulemperne ved Radio Water Meters
  Energieffektive kilder til varme
  Sådan installeres blum hængsler
  Sådan fjerner du gamle mørtel fra struktureret mursten
  Materialeliste til opbygning af et skur
  Forskellige former for konstruktion
  Styles of Wainscoting
  Sådan kantes vægfliser
  Sådan beregnes omkostningerne ved tæppe
  Sådan repareres en rottede dæk
  Den bedste måde at skære loftfliser på
  ADA Elevator Håndskinne krav
  Definition af Light Ballast
  Sådan Edge Laminatgulve
  Sådan udskiftes Cedar Siding
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Sådan installeres keramisk flise på en kælder gulv
  Sådan laver du en brandprøvevæg
  Radiant Opvarmning Problemer
  Sådan skæres hævede paneldøre