Hvordan man designer et drømmehus til børn

Hvordan man designer et drømmehus til børn 

1.

Inkluder et spillerum. Et sted at spille er afgørende for børn. At spille er, hvordan de udvikler store og små motoriske færdigheder, lærer at dele legetøj og komme sammen med andre og komme til at bruge deres fantasi. Dette sted kan være en del af deres soveværelse, i et dedikeret værelse på de største etager eller i en kælder. Det skal have legetøjsopbevaring, et barnestort bord og stole, et sted for kunstforsyninger og plads til at køre deres lastbiler eller skubbe deres dukkebuggies. Hvis der er plads nok, er plads til mere fysisk legning fantastisk: en mini-trampolin, et bordtennisbord eller endda et indendørs rum til at køre trehjulede cykler (i et ufærdigt kælderområde) er vidunderlige tilføjelser. Et indbygget fort under trappen, komplet med vinduer, er et sjovt sted at lege, og for at gå alt ud, er et scenerum for legespil og instrumentspil sammen med en billetkiosk til de beundrende folkemængder mange et barns drøm.

2.

Tilføj et sted at studere. Dette rum kan være i roen i soveværelset, eller det kan være på et sted, der er mere bekvemt for mor og far til at overvåge.Hvis der vil være en computer på denne station, så er det absolut nødvendigt at være i ren synsvinkel.Det skal bare være væk fra distraktioner som tv og andre børn, der kan spille. Inkluder en stor nok skrivebord til at gøre det muligt for barnet at gøre hendes arbejde og også holde de nødvendige forsyninger. En god lyskilde, uanset om det er en bordlampe eller en armatur over arbejdspladsen, er afgørende. Skuffer til mindre almindeligt nødvendige forsyninger er også vigtige . Tilføjelse af et kork bord og hylder over skrivebordet er gode tilføjelser, der letter god studere og organisationsvaner. Placering sjov storag e stykker på skrivebordet som dyre blyantholdere og en zebra musemåtte gør bare at arbejde der mere sjovt. Stolen skal være komfortabel og designet til en mindre krop, ikke en voksenformand.

3.

For god familieinteraktion skal du oprette et rum til at spille familiespil eller sæt et puslespil sammen. Komfortable siddepladser med en stor osmannisk at sætte deres fødder op og måske endda gulvpuder er gode steder at se en film sammen over en skål popcorn.

4 er det endelige behov. Dream soveværelser inkluderer privatliv fra søskende, at de deler rummet med. Værelsesinddelinger lavet af hængende gardiner eller møbler, der er placeret med henblik på at opdele rummet (to kister back-to-back, for eksempel) hjælper med at opfylde børnenes behov for beskyttelse af personlige oplysninger. Oprettelse af et temarum med stor indgang fra barnet gør det mere personligt og noget, de vil bryde sig om og tage bedre vare på. Kreative senge som en hems med et husfront på det, sengeteltene og platformsengene giver alle interesse for barnets soveværelse og forhåbentlig får dem til at samarbejde bedre ved sengetid ankommer.

Tips og advarsler

 • Medtag dit barn i designfasen, og de vil med større sandsynlighed bruge de mellemrum du opretter til dem.
 • Når du udsmyker for børn, skal du huske på, at deres interesser ændrer sig i nogle få år, så tag ikke mange penge i faste stykker, der er designet til en aldersgruppe, medmindre en anden søskende senere bruger det.
 • Skolealderen har brug for et sted at lege, et sted at studere, et sted at interagere med familie og et sted at sove. Men hvordan kan du oprette et hjem, der opfylder alle disse behov plus appel til børnene? Et barns drømmehjem går ud over det praktiske.

  Anden Artikel

  Sådan fjerner du grout fra brugt keramisk flise
  Tips om aluminiumskæring
  Definer et modulært hjem
  Sådan vurderer du grus til en indkørsel
  Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping
  Hvordan man vælger en bordplade
  Trinn for, hvordan man bygger et hus på ledigt jord
  Sådan Fabricate en granit bordplade
  Niveau Måleværktøjer
  Hvad er fordelene ved Low E Glass on Storm Windows?
  Sådan installeres husholdnings tæppe
  Ulemperne ved Radio Water Meters
  Bordsaveblade Tips
  Dørinstallationsinstruktioner
  Typer af singelsidearbejde
  Træ med flisegulv ideer
  Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
  Sådan konverteres et hjem til brug af solenergi
  Sådan installeres en Schlage Dørknap
  Hvordan man opbygger et komposterings toilet