Hvad er fordelene og ulemperne ved at bruge solenergi?

Hvad er fordelene og ulemperne ved at bruge solenergi?  Solenergi er en ren og vedvarende energikilde. Energi opsamlet fra solens stråler omdannes til elektricitet, der giver boliger og virksomheder strøm. På trods af sine mange fordele er solenergi stadig relativt sjælden i hjemmet. Manglen på udbredt brug af forbrugerne kan skyldes en del solenergi s ulemper.

Fri energi

En af solenergiens største fordele er prisen. Med undtagelse af den oprindelige installationsomkostninger er den energi, den producerer, næsten fri. De besparelser, brugeren oplever som en Resultatet af at skifte til solenergi vil sandsynligvis opveje prisen på meget kort tid, ifølge FactsAbout-Solar-Energy.com. Efter disse besparelser er der ingen yderligere omkostninger for selve energien, så længe solen fortsætter med at skinne.

Det er grønt

Solenergi er så grøn af en mulighed, da der findes alternative energikilder. Sol- og vindkraft har begge denne naturlige fordel, hvor der ikke opstår forurening som en bivirkning af brugen. Desuden er den mere solkraft, der bruges, desto mindre fossilt brændstof vil blive brugt til at levere energi. Dette medfører mindre forurening og et bedre miljø.

Lav vedligeholdelse

Solenergisystemer er vedligeholdelsesfrie og har ingen tilbagevendende omkostninger. Denne vedligeholdelse eller vedligeholdelsesfunktion gør solen meget attraktiv for den gennemsnitlige forbruger.

Incitamenter

Statslige regeringer har ofte incitamenter til at få folk til at skifte til solenergi. DSIREUSA.org har et amerikansk kort, som brugerne kan klikke på for at finde ud af, hvilke incitamenter der kan oprettes for at gøre konverteringen til solenergi billigere i deres område. I nogle tilfælde kan forsyningsvirksomheder tilbyde en kredit på elregningen for at hjælpe med at genoprette omkostningerne ved installation.

Initial Cost

Mens de oprindelige omkostninger ved installation af solenergisystemer ofte er lave i forhold til besparelserne, brugeren vil erfaring på lang sigt betyder det ikke altid, at den gennemsnitlige person har penge til at bruge op foran. Dette er en stor ulempe for solenergi, og det er sandsynligvis en hovedårsag til, at flere mennesker ikke har det. nå op til tusindvis af dollars for at få strøm til en varmtvandsbeholder eller tørretumbler. De levende lønseddel til lønsedlen er ikke sandsynlige for at have råd til den forudgående udgift.

Solskin påkrævet

Solkraft kræver direkte sollys at strejke solceller for at producere den nødvendige kraft til at udføre mange funktioner. På overskyede dage, regnfulde dage eller om natten kan dette krav medføre tab af strøm, hvilket betyder, at der er brug for en traditionel elektrisk backup.

Stort område

Store solpaneler er nødvendige for at fange nok sollys til at producere nok strøm at køre en husstand. Størrelseskravene kan gøre det vanskeligt for nogle mennesker at have solenergi simpelthen fordi de ikke har plads nok til gearet.

Anden Artikel

Stucco Painting Tips
Award-Winning Porch Ideas
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Hvordan man designer indvendige døre
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Dulux Maleri Tips
Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
Kobber Split Bolt Specifikationer
Wall Building Tools
Sådan passer Cedar Shingles
Sådan installeres grout
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Sådan installeres en mørtel seng til en flise bruser gulv
Sådan vedhæftes et gadebillet til en post
Sådan udskiftes en telefonstik i et 40 år gammelt hus
Idéer til ombygning af små køkkener
Små Badeværelse Layout Idéer
False Ceiling Options
Sådan installeres underlayment
RICS Code of Professional Conduct