Hvad er en D-ring?

Hvad er en D-ring? 

Metal D-Rings

Metal D-ringe bruges ofte til rigtig svære job, som f.eks. løft eller understøtter store mængder af vægt eller tryk. De er normalt lavet af rustfrit stål, hvilket er navnet på jernlegeringer, der har mindst 10,5 procent chrom i dem. Andre legeringer tilsættes derefter for at gøre stålet hårdere og stærkere. Rustfrit stål er et populært valg for D-ringe, især de der anvendes med dyr, fordi de ikke vil ruste. Andre metaller er tilgængelige med varierende modtagelighed for rustning - dette er noget at tænke på, når du køber din D-ring.

Plast D-ringe

Plast D-ringe er lette og nemme at udskifte, hvilket gør dem perfekte til Anvendelse i masseproduktion. De er normalt lavet af nylon og bruges i tøj og tasker til mindre tungt arbejde, f.eks. Til stropper eller bæltespænder. Nylon blev opfundet af Dr. Carothers i 1930'erne som en erstatning for silke, der blev brugt i 2. verdenskrig som det primære materiale til faldskærme og tovværk. Siden da er udviklet og udviklet til brug på de fleste områder i det moderne liv.

Hestens bit

D-ringen udgør en del af snaffle-bittet, der oftest anvendes i engelsk og vestlig ridning. Ofte producenter brug også O-ringe til at lave snaffles, afhængigt af hvor meget pres du vil lægge på hestens mund. Disse typer af bits anvendes bedst på unge heste, da de er mindre alvorlige, mens de lærer. Brug af O-ringe betyder også, at ustabile ryttere ikke behøver at bekymre sig om at miste effekten af ​​tøjlerne gennem D-ringen.

Sæden

D-ringen på en sadel findes ofte på en engelsk -sadel sadlen.Ringene er normalt fastgjort i selve sadlen, selvom du kan købe D-ring vedhæftede filer til din sadel. De sælges ofte af parret og sløjfes på stirrupstængerne og derefter strækker sig fremad, hvilket gør det nemt at vedhæfte ting til dem, såsom brystpladen eller sadeltaskerne. De er ikke bare til fastgørelse af sadeltasker; Du kan også vedhæfte lettere gear som f.eks. flaskeholdere og kameraposer, så du får nem adgang under ridning.

Beklædning og materialeanvendelse

D-ringe er nyttige, stærke hardwarestykker, som effektivt kan udnyttes i materielle produkter . Det mest almindelige sted, som du sikkert har snuble over D-ringe, er på bæltespænder eller kravefastgørelser til dine kæledyr. Fordi D-ringen er let justerbar, men meget sikker, når den er fastgjort, er den den mest omkostningseffektive måde at personliggøre størrelsen af ​​bæltet eller kraven. D-ringe har også deres anvendelser på tasker, der ofte fastgør stropperne til hovedkassen af ​​posen for at give fleksibilitet til brugeren. Du kan købe D-ringe i de fleste hardware- og håndværksbutikker. En D-ring er et stykke hardware, der er ret bogstaveligt i form af en D. D-ringe er ofte lavet af metal, selv om du kan få fat i plastik og normalt bruges til tøj og tasker, da de er uigennemtrængelige til rustning. En amerikansk opfindelse, D-ringe, er ikke kun brugt med tøj og materielle produkter, men også som en del af hestens bit og sadel. De bruges også i havne og i havnepladser til at holde O-ringe på plads, så de skibe til at binde sig op.

Anden Artikel

Sådan skæres en køkkenbord
Sådan installeres overgangsstykker til laminatgulve
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan holder en Iglo dig varm?
Sådan laver du dit eget træbænk
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan installeres backer boards
Sådan bruges låsningstænger
Problemer med komposit sidespor
Billig badeværelse renovering ideer
Forskellen mellem laminat og træ
Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Installationsvejledning til bambusgulv
Sådan bruger du en universalkonstruktion
Tagdækning Vejledning til helvedesild
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan repareres indkørsel og konkrete trin