Garage dørisoleringstyper

Garage dørisoleringstyper  Som du ser på dit hjems klatrende appel, indgår du naturligvis garagedørens udseende. Hvad du måske glemmer er, at du mister meget varme ud af den dør, hvis din isolerede garage ikke omfatter isolering på dør. Du kan købe døre med isolering allerede installeret, eller du kan installere det selv.

Glasfiberpaneler

En populær type garageportisolering er glasfiberpaneler. Ligesom den velkendte glasfiberisolering, der anvendes i loftetisolering, giver disse paneler en fremragende R-værdi for at stoppe luftlækage fra din garage. Glasfiberisoleringen glider i hvert panel af døren. Kroge forsynet med glasfiberisoleringssættet sikrer isoleringspladerne til garagedøren. Fordi hvert panel har vinyl dækker over det, har din dør et færdigt kig på det. Desuden har du den ekstra fordel at du ikke behøver at røre glasfibermaterialet, der kan være ridset.

Reflekterende folie

Reflekterende foliepakker har to lag luftfyldt boblepakning indkapslet i kraftig folie. Disse kits giver en høj R-værdi til din dør og er nemme at installere. Folien virker som både en fugtbarriere og varme reflektor. For at installere skal du skære den reflekterende folie for at passe til hvert panel på din dør. Fastgør isoleringen til døren med tape. Hvis du foretrækker en hvid interiørfarve i stedet for aluminiumsudseendet, er reflektionsfoliepakker også tilgængelige med hvid vinylcoating.

Polystyrenskum

Polystyrenskum er et godt isolerende materiale. Du kan købe polystyren dørisoleringssæt fremstillet af forskellige tykkelser af dette materiale afhængigt af den R-værdi, du skal opnå for at holde din garage varm om vinteren og kølig om sommeren. Sætene har paneler, der glider i dørkarmen. Tykkere polystyrenskum passer generelt nøje nok, at du ikke behøver at holde det på plads med tape eller fastgørelsesdele. Hvis du vælger en pakke med tyndere skumisoleringsstykker, skal du tape den i position for at sikre den. De fleste polystyren dørpaneler har en beskyttende belægning af vinyl, der gør dem nemme at tørre rent.

Sprøjteskum

Sprøjteskum giver en anden måde at isolere din garageport på. Denne metode er vanskeligere at installere end de andre, der er nævnt her, men giver fremragende isolering. et solidt panel mellem kanalerne i hver sektion af døren Et specielt værktøj sprøjter skum mellem dette panel og den udvendige dør, der danner en isolerende barriere. Når skummet er oprettet, binder det også til træet eller metalet på den ydre dør hvad angår det indvendige panel, du installerede.

Anden Artikel

Photovoltaic Roofing Materials
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan laver du trægulveindlægsmønstre
Billig badeværelse renovering ideer
Liste over værktøjer til skæring af badeværelsesflise
Sådan installeres en skorstensflue til en brændeovn
Garage Ceiling Options
Typer af vinduer til et trærammehus
Typer af hulvægsisolering
Sådan bygger du en træskuffe
Genbrugspapirer mod granit
Sådan tilslutter du PEX til kobber
Håndværktøjssikkerhed
Hvad er en OSB?
Sådan installeres underlayment
Gør det selv Finishing en kælder
Loftisoleringstips
Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
Sådan bygger du en betonblokmur uden cement
Installation trin til Crown Moulding