Enkle måder at øge værdien af ​​dit hjem

Enkle måder at øge værdien af ​​dit hjem  Salget af en primær bolig er sandsynligvis en af ​​de største finansielle transaktioner i dit liv. Home tilføjelser, forbedringer og vedligeholdelse kan betydeligt øge værdien af ​​et hjem. Mens nogle forbedringer kun kan tiltrække niche-købere, har visse forbedringer og touch-ups tendens til at forbedre hjemværdien uanset købers smag.

Curb Appeal

Enkel rutinemæssig vedligeholdelse af dit hjem og værftet kan medvirke til at øge og vedligeholde Hjemme, der har ubeklædte græsplæner og rod, der strækker sig om, er mindre tilbøjelige til at opnå opmærksomhed fra købere. Vedligeholdelse af planter for at forhindre dem i at blive overgroet og erstatte gammel maling kan hjælpe med at holde værftet og hjemmet i salgbar tilstand.

Køkkener

Opdatering af dit hjems køkken er en af ​​de bedste måder at øge værdien på. Køkkenet er et rum, som næsten alle køber vil bruge regelmæssigt, og det vil blive set af gæster. Opdaterede apparater, mere plads og mere plads og åbenhed kan øge værdien og appellere til købere.

Badeværelser

Opdaterede badeværelser er en anden måde at hurtigt øge værdien af ​​et hjem. Badeværelser er et andet rum, som hver køber vil bruge, og at have et badeværelse, der er lille eller ubeklædt, kan være en afbrydelse. Ifølge Forbes er ombyggede badeværelser et af de mest omkostningseffektive renoveringsarbejder, du kan gøre i hjemmet. Opdatering af et badeværelse med moderne dræn og brusere samt opdatering af VVS og varmtvandsbeholderen kan alle bidrage til øget boligværdi.

Tagdækning

Taget på dit hjem er en af ​​de vigtigste funktionelle funktioner. Bankrate.com siger, at et godt tag betragtes som standardudstyr i et hus. Hvis taget har problemer, kan det skade ejendommens værdi. Et dårligt tag kan også føre til skader på indre vand, som kan yderligere forringe hjemmeværdien. Redoing af dit tag er dyrt, men det vil øge værdien af ​​hjemmet og forhindre skade.

Odors

En af de vigtigste måder at øge værdien af ​​et hjem på er at eliminere potentielle afbrydelser og problemer som købere måtte finde. Ifølge Forbes kan lugte være en stærk afskrækkende virkning for købere. Hvis der er en stærk lugt i dit hjem, er det vigtigt at udrydde det.

Opbevaring

Hjem købere vil have tilstrækkelig adgang til lagerplads i et hjem. Udvidelse af skabsplads, især i større rum som soveværelse, kan øge værdien af ​​et hjem. Brugbart loftsrum og lagerplads i eller over en garage er også attraktive funktioner.

Anden Artikel

Sådan bruges Sharkbite Fittings
Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Sådan Remodel et badeværelse grønt
Typer af badeværelse bordplader
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Sådan Hang Gipsvæg på Loftet
Wrap Around Porch Ideer
Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?
Sådan vurderer du et byggeprojekt
DIY loftet gulvbelægning
Bosch Router Instruktioner
Hvad er eksponeret Aggregate?
Sådan klippes og installeres Vinduet Trim
Håndværktøj til metal
Tile Saw Tools
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Sådan tilføjes et lyskreds
Sådan udskiftes træpaneler
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs