De forskellige typer gulve

De forskellige typer gulve  Gulvbelægning er en vigtig del i udseendet af et værelse. Tæpper hjælper soveværelser med at føle sig varme og hyggelige. Laminatgulve giver spisestuer det udsøgte udseende, og trægulve giver miljøet en alderen elegance. Der er mange muligheder i gulve til hvert hjem. Overvej dit hjems unikke behov og det humør du ønsker at indstille i hvert værelse. Gør dit hus et hjem fra gulvet til loftet.

Vinyl

Vinyl er en holdbar løsning til gulve, ifølge FloorInfo Network , en informationsressource til gulvforbrugere. Når man overvejer den type vinylgulve, der skal installeres, skal man overveje, om området har stor trafik eller er tilbøjelig til at stå vand. Nogle områder, der er udsatte for vand, kan have udsivning under gulvet eller fra vasken og brusen Vinyl bør have en mugg resistent bagside til denne type af område. Meldug resistent bagside hjælper med at sikre, at gulvet ikke pletter fra fugt. I høj trafikområder er det bedst at installere et mere holdbart vinyl gulv. Høj kvalitet vinyl er tungere og har ofte en scuff-mark-modstandsgaranti.

Laminat

Laminatgulv er en af ​​de mest populære typer gulvbelægninger i 2010, ifølge FloorInfo Network. Denne gulvmulighed giver træets udseende uden den høje vedligeholdelse. Laminatgulv er også solgt til brøkdel af prisen på trægulve. Denne gulvmulighed er holdbar og modstår beskadigelser som indrykninger og scuff-mærker fra områder med høj trafik. Laminatgulve er lavet af et hårdt materiale i midten, et underlag og et lamineret trykt lag på toppen for at vise. De trykte lag kommer i en række forskellige stilarter, mønstre og farver, såsom marmor og skifer. Flisen er belagt i plastikharpiks for at gøre den holdbar. Laminatgulve er lidt dyrere end vinylgulve.

Hårdttræ

National Wood Flooring Association rapporterede, at 'i en national undersøgelse af ejendomsmæglere sagde 90 procent, at huse med trægulve sælger hurtigere og til højere priser end huse uden trægulve. ' Der er flere fordele, som trægulve giver, såsom let vedligeholdelse, økologisk payback og overkommelighed. Moderne trægulve kræver ikke et højt vedligehold som de ældre sorter. Den nye teknologi i pletter og overflader muliggør minimal rengøring - feje eller støvsugning. Foreningen siger også, at trægulve er økologisk venlige. Træ er en naturressource, der gør den genanvendelig og genanvendelig. Trægulve samler heller ikke støv og hjælper med at fjerne mange husholdningsallergier. Endelig er moderne trægulve sorter overkommelige. Gulvets evne til at vokse godt og øge værdien hjælper med at genopbygge omkostningerne.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en lille hytte
Anvendes til Ladder Jacks
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
IBC Midlertidige Bygningskrav
Home Insulation Regulations
Traditionel pejs surrounds
ADA Krav til skiltning
Sådan Remodel Badeværelser
Gør det selv konkrete gangbroer
Tagbeklædning Typer
Forskellige former for konstruktion
Home Addition Tips
Sådan installeres Maple Flooring
Sådan laver du dine egne madopbevaringshylder
Installationsvejledning til keramisk tegl
AC-stiktyper
Epoxy Floor Finishing
Hvordan man laver klik og lås trægulve
Glidende glasdøre Vs. Franske døre
Måder at afslutte beton