Cultured Marble vs Corian

Cultured Marble vs Corian 

Corian Oversigt

Corian er et solid overflademateriale fremstillet af DuPont. Akrylharpikser blandes sammen med farvepigmenter, opvarmes og hældes i en form til afkøling. Corian er uendeligt formbar og kan formes til forfængelighedstoppe, køkkenbord eller bruseromslag. Sømmerne opvarmes og smeltes sammen, så de bliver usynlige, og farven går lige gennem overfladen for smidbarhed.

Cultured Marble Overview

Cultured marmor er en akrylharpiks, der er blandet med knust eller malet marmor. Resultatet er et solid stykke akryl med en subtil vene, der minder om ægte marmor. Kultiverede marmorprodukter er typisk færdige med en højpoleret gelcoat, og fås i brusevægge eller forfængelighedstoppe.

Corian Udseende og omkostninger

Corian fås i en meget bred vifte af farver og stilarter. Solid farve og flere farver udseende er tilgængelige, med små pletter af andre farver, der løber gennem overfladen, efterligner udseendet af natursten. Corian har typisk en kedelig eller flad overflade. Forskellige farver kan smeltes sammen i en plade. Dette kan betyde en hvid vask med en farvet tæller eller et brusebad bestående af et brugerdefineret design.

Corian varierer meget i pris afhængigt af materialets farve og dens anvendelse. Prissætning starter omkring $50 pr. Kvadratfod og kan gå så højt som $150.

Cultured Marble Appearance and Cost

Cultured marmor er tilgængelig i en række farver, mest med en blød nuance og sekundær farvenåre. Håndvask og tæller vil være den samme farve, som en solid væg i bruseren. Mens nogle kultiverede marmor er tilgængelige i en mat finish, er de fleste poleret til en høj glans. Kulturerede marmorpriser spænder fra $10 en kvadratfod til så høj som $35 en kvadratfod.

Corian Care og reparation

Corian har brug for lidt pleje. Det kan vaskes med de fleste rensemidler uden skade. Det kan ridse, brænde og smelte, hvis det udsættes for knive, hårde slibemidler eller varmt potter og krøllejern. Hvis Corian ridser eller smelter, kan den repareres med specielle skurepuder, der er tilgængelige via godkendte distributører. Det gør en indsats for at gnide et mærke, men da overfladen er kedelig og farven går helt igennem, kan den gøres.

Kultiveret marmorpleje og reparation

Kultiveret marmor kan vaskes med de fleste nonabrasive rensemidler. Det kan også ridse eller smelte let, hvis det kommer i kontakt med skarpe genstande eller varme. For at reparere kultiveret marmor skal du købe et kit, der indeholder en gelcoat, for at returnere materialet til dets tidligere høje glans og ensartet udseende. Hvis du leder efter et badeværelse forfængelighedstoppe med integreret skål og en rengøringsrutine med lav vedligeholdelse, kan du overveje både dyrket marmor og Corian. Begge kan tilbyde dig en sømløs tæller og vask, og begge er ret lavt vedligeholdelsesmaterialer. Udseende, omkostninger og reparationer i tilfælde af ridser varierer meget mellem de to produkter, hvilket gør valget en individuel for hver husstand.

Anden Artikel

Sådan installeres en kabinet ø på flisegulve
Trappe Rail krav
Træ Countertop Edging
Hvordan får nye huse deres street nummer?
Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds
Sådan rengøres slidte trægulve med malinger
Sådan fjerner du asbeststøv
Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Gips Rock Facts
Sådan påføres Stucco til en væg
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sådan limes en solid bambusgulv
Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
Liste over hardware, der er nødvendigt for en Murphy-seng
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Anvendelsen af ​​trykbehandlet træ
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Sådan installeres korkfliser