Clay u0026 Tile Shingles

Clay u0026 Tile Shingles 

Clay

Lertefliser laves ved hjælp af forme, der komprimerer leret i fliser, inden det fyres for permanent at hærde dem og gøre dem holdbare i forskellige slags vejr. Ler fliser er rødlige i farver, selv om nuancer varierer. Ler er letvægts sammenlignet med andre flisebelægningsmuligheder, så det kan transporteres og placeres lettere. Men det har også en tendens til at være skrøbelig, og det har ikke fleksibiliteten af ​​asfalt helvedesild.

Skifer og beton

Skiferfliser er faktisk lavet af sten, der er udvundet og skåret i fliserlignende figurer. Det er tyngre end fliser, men skifer giver et naturligt højkvalitets look til et tag og kan generelt placeres på taget i et bredere udvalg af mønstre. Beton er billigere end skifer, men er ikke så holdbar, selvom den kan formes i mange forskellige former.

Typer

Lertefliser kommer generelt i to hoveddesigner. Den første er en kappeformet stil, hvori buetformede lerfliser placeres ved kanten af ​​taget, den ene passer over den anden i en kontinuerlig overlapning. Den anden type er et sammenlåsende fliseformat, der er lavet med specielle lækkanter og sektioner designet til at passe ind i lignende fliser for at danne et lappearbejde på tværs af taget. Betonfliser tilbyder lignende muligheder, men skifer er så skrøbelig, det er typisk kun lavet i små plader.

Fordele

Fliserne er holdbare under de rigtige forhold. Selv om den er mere skrøbelig til kraftig indflydelse end typiske helvedesild, er alle stenbaserede fliser helvedesild meget varmeafvisende, hvilket gør dem ideelle til ørkenklimater. Disse fliser kræver lille vedligeholdelse og har en naturlig modstand mod insekter og råd.

Overvejelser

Ler og andre stenfliser er dyrere end de fleste andre tagdækninger. De kræver også mere forsigtig og komplet installation end almindelige asfalt helvedesild, fordi de er skrøbelige og tunge. Hvis de ikke installeres korrekt, kan de let lække og være vanskelige at reparere. Kun tag, der har en lav hældning, kan have fliser helvedesild installeret på dem. Ler helvedesild er en form for fliser, der bruges til at dække tage, især hustage i varme eller tørre klimaer. Andre typer af fliser helvedesild er lavet af beton. Både ler og beton giver et naturligt udseende tag med dybere bølger og mere vægt end asfalt helvedesild eller træskakninger.

Anden Artikel

Pejs Hearth Stone Ideer
Stucco Painting Tips
Idéer til Refinishing Tile Floors
Hvordan man laver fliser til fliser
Indvendige Dør Casing Idéer
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Sådan fjerner du en glasfiber badekar
Travertin Badeværelse Idéer
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Oplysninger om grøn gulvbelægning
Sådan Aclimate Trægulve
Hvordan man opbygger en gårdhave med betonblokke
Instruktioner for Vinyl Siding
Sådan installeres en badeværelse ventilator fan
Typer HardiePlank Siding
Værktøj til skæring gipsvæg
DIY Refacing Keramisk Tile
Hvordan installerer du en indvendig trædør?
Hvordan man opbygger stenvægge
Sådan forbinder du Pex