Bæredygtige gulvmuligheder

Bæredygtige gulvmuligheder  Du har besluttet at gå grønt og gøre dit hjem med bæredygtige materialer fra gulv til loft. Du starter med gulvbelægningen og søger materialer, der er miljøvenlige, men passer også til dine særlige behov. Uanset om du bekymrer dig om funktion, mode eller pris, er der en bæredygtig gulvmulighed til rådighed for dit valg.

Linoleum

Linoleumgulve udgør mindre miljømæssige trusler, fordi det er lavet af naturlige materialer, der er fuldstændig bionedbrydelige. Det er billigt, nemt at installere og meget holdbart Fordi gulvbelægninger og klæbemidler, der anvendes i installationen, også er miljøvenlige, frigiver linoleum ikke skadelige gasser tilbage i atmosfæren. Linoleum kan også fremstilles af genbrugsprodukter. Rengøringsmidler til linoleum er nu miljøvenlige og mere effektive. Linoleum kommer i plader eller fliser i forskellige farver og mønstre. (Se Reference 1)

Gummi

Slidstærk, slidstærk gummifliser er perfekte gulvvalg for indgangsmetoder eller fritidsrum. Gummifliser fremstillet af genbrugsdæk er nu tilgængelige. Fliserne kommer i stykker, der kræver ingen klæbende materiale. De kan installeres direkte over betongulve eller byggekrydsfiner. De organiske forbindelser indeholdt i gummiet er lavemitterende flygtige organiske forbindelser (VOC 's), hvilket betyder at de udsender lave mængder af de forbindelser, der betragtes som drivhusgasser. Gummivægten er holdbar, elastisk og let at vedligeholde. (Se Reference 1)

Cork

Cork fliser er lavet af fuldstændig fornybar bark fra levende korktræer. Materialet er også genbrugeligt. Korkfliser absorberer lyd, har lav indvirkning og bliver varm. De kan limes sammen eller klikkes sammen og eksisterende gulv beton fliser eller byggekrydsfiner. Fliserne er attraktive og er velegnede gulve til ethvert værelse i dit hus. De er også meget billigere end porcelæn eller natursten fliser. (Se Reference 2)

Øko-porcelæn og natursten

Dyrere og mere bæredygtige alternativer af høj kvalitet omfatter økologisk porcelæn og natursten. Økologiske porcelænfliser er fremstillet af genanvendte, lavemitterende naturlige produkter. De er i matte, polerede og ærmede overflader. lavet af kalksten, travertin, onyx og marmor. Installation kræver tid og ekspertise. Da begge materialer er plet-, fugt- og lugtresistente, er de egnede valgmuligheder for badeværelser og køkkengulve eller indendørs udendørs gulve. (Se Reference 3)

Hardwood

En mulighed for grønt trægulve er et med en ægte træfiner fyldt med et korkunderlag. Bambusgulve er en anden mulighed. Eucalyptus er et hårdttræ, der ser ud af eksotisk træ, men er 65 procent hårdere end hvid eg. Alle disse alternativer har styrke, holdbarhed og modstandsdygtighed af hårdttræ samt modeappellen. De kan negles ned eller hæftes og koste omtrent det samme som hårdttræ fra certificerede velforvaltede skove. (Se Referencer 2 og 4)

Anden Artikel

Sådan fjerner du beskadiget tapet
DIY Commercial Flooring
DIY loftet gulvbelægning
Typer af Udvendig Trim
Installationsvejledning til Bellawood Hardwood Floors
Hvordan man laver en dørknap
Hvordan man laver komposterende toiletter
Sådan Skift Vinyl Siding
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan Lay Tile Squares
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan installeres lamineret trægulv på trapper
Typer af elektriske neglepistoler
Sådan laver du et rip hegn
Kælderkonstruktionstyper
Anvendes til Ladder Jacks
Workshop Shelving Ideas
Sådan installeres en amerikansk standard Whirlpool Hot Tub
Hvordan genanvendes polystyren?
Installation af lap sidespor