At lave flisehjørne ud af en bullnoseflise

At lave flisehjørne ud af en bullnoseflise 

1.

Tildel overfladen med hjørnet som normalt, læg fliser i det ønskede mønster og klæb dem til overfladen med tinsætmørtel. Arbejd med den regelmæssige flise indtil du når hjørnet. Skær kantfliserne til hjørnet, så fladet af snittet passer lige til hjørnet. Brug en fliseskærer til at lave de nødvendige nedskæringer.

2.

Lad være med at mindst to centimeter i kanten af ​​den flisebelagte overflade, ved siden af ​​den anden side af hjørnet bred, som skal være nok til at placere din bullnose flise.

3.

Klip bullnosen flise, så den overhænger hjørnet lidt af samme bredde af flad flise placeret på den anden side af hjørnet. Den krumme kant af bullnose fliser skal falle ned, så den svarer til overfladeniveauet af den tilstødende fladkantede flise. < /p>

4.

Spring tinsetmørtelen langs mellemrummet mellem fliserne og hjørnet ved hjælp af fladen af ​​en hakket trowel. Vip trowel'en i en 45 graders vinkel og kør indsnittene over Mørtelen hæver furer i klæbemidlet.

5.

Tryk fliserne fast på mørtelen, så den runde kant af bullnose fliser passer over fladen af ​​den tilgrænsende hjørneflise . Udfyld hjørnet til e placeringer.

6.

Fyld leddene af fliserne med fugemasse ved hjælp af en fugemølleflyde. Placer fugemidlet på overfladen af ​​fliserne og skub det ind i leddene ved hjælp af fladden af ​​fugemængden. Fyld fogene helt, herunder fugen, hvor bullnosfliserne mødes med fladskårne fliser.

7.

Tør overfladen af ​​fliserne med en fugtig svamp inden for 15 minutter efter placeringen fugemassen for at fjerne overskydende fugemasse, før det tørrer på fliseoverfladen. Kør svampen let over leddene for at jævne overfladen af ​​fugemidlet placeret i leddene. Vent 30 minutter for fuglens begyndelse at sætte.

8.

Kør en ren, lugtfri klud over fliserne for at fjerne eventuelle fugerester. Venstre på plads vil fugeresten forårsage en dråbe på fliseoverfladen, hvilket gør fliserne konstant beskidte. Vent 10 dage for fugemassen til at sætte.

9. Børst et lag af fugemasse på fugemassen i fliserne for at give et lag af beskyttelse mod fugt og farvning. Test overfladen af ​​fliserne med vand, og slip et par dråber vand på overfladen af ​​fliserne. Hvis vandet fejler at perle, men i stedet bliver absorberet af fliserne, børstes også et lag tætningsmiddel på fliserne. Vent 48 timer for tætningsmidlet til at tørre, før du bruger den flisebelagte overflade.

Fliser på en væg eller bordplade kræver ofte, at du fliser rundt om hjørner i overfladen. Mange svingearbejde bruger specialfremstillede wrap-around kantfliser, der er fremstillet med hjørnet på plads. Ikke alle fliser kommer med wrap-around kant fliser selv, så som en erstatning, kan du bruge en bullnose kant flise i stedet. En bullnose flise er en flise med en rundet flise kant, der gradvist skråner mod den overflade, den er placeret på. Ved hjælp af bullnose flise på et hjørne i kombination med en regelmæssig skåret flad kant flise skaber en glat hjørne overgang. en kontinuerlig flisebelagt overflade uden hjørner uden mærkbare pauser

Anden Artikel

Hvordan redegør du for kabinetter?
Sådan monteres en loftsventilator
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Hvordan man opbygger et væg akvarium
DIY Epoxy Paint
Instruktioner for laserniveau
Værktøjerne til en arbejdstabel
Sådan fjerner Hardwood T støbning
Anvendes til Ladder Jacks
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Ulemperne ved farvet beton som gulvbelægning
HVAC Duct Shaping Tools
DIY Byg et skab
Tilskud til hjælp med tag
Sådan installeres Formica
Projekter til Home Makeover
Badeværelse remodel designe ideer
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Træbearbejdende håndværktøj