Vejbygningsinstruktioner

Vejbygningsinstruktioner 

1.

Læs tegningerne for vægens længde og højde. Tegningerne vil også give placeringen af ​​dør og / eller vinduesåbninger i væggen. Kontroller storlegen - en sidebesked på tegningerne - for at se, om der er særlige betingelser for den væg, du arbejder på.

2.

Læg toppen og bundplader på betonpladen, så du arbejder på en flad overflade. Bundpladen vil være en trykbehandlet 2x4, der er længden af ​​væggen. Toppen er den samme størrelse, men den er ikke trykbehandlet. Placer de to brædder ved siden af ​​hinanden og sørg for at de er lige i slutningen. Hvis det tager mere end et bræt til væglængden, skal du sprænge toppen og bunden, så endeforbindelserne mellem brædderne falder ikke på samme punkt langs væggen; dette vil styrke væggen. Brug en modersave til eventuelle nedskæringer.

3.

Start fra venstre, måle hver 16 tommer og lave et mærke på træet. Brug en firkant til at markere en lige linje på tværs af de to brædder. Placer en 'X' til højre for hvert mærke. Dette angiver den side, hvorpå vægtappen skal spidses. BOCA-koden kræver, at studsene er anbragt med en afstand på 16 inches.

4.

Mål og marker placeringen af ​​eventuelle døre eller vinduer, der falder inden for væggen. Tegningerne vil give dig midtlinjen eller ru åbning af døren eller vinduet. Du vil bruge det til at placere to pinde på hver side af åbningen for korrekt indramning og understøttelse.

5.

Spred toppen og bundpladen ud af bredden af ​​vægtapperne. Anbring en forskåret vægstang ved hvert mærke i væggen. Juster stiften med linjen på toppen eller bundpladen, så stiften dækker 'X'. Skyd to indramningspik gennem top- og bundpladerne ind i studsene. Brug en pneumatisk indramningspistol til dette. Gentag dette for alle de knopper, du har markeret med undtagelse af indvendig stang til døre og vinduer.

6.

Skær en stang til den grove åbningshøjde angivet for døren eller vindue. Nail denne stud til den tilstødende udvendige stud og skyde to negle gennem bundpladen ind i hver stud. Dette er Jack stud, der holder hovedet.

7.

Klip to 2x12s afstanden mellem de to udvendige studs. Placer et stykke 1/2-tommer krydsfiner mellem dem for at gøre hovedet. En header er et strukturelt medlem, der er placeret øverst på døre og vinduer for at møde bygningskoden. Det er stort for at give dig tid til at flygte i tilfælde af brand. Spik gennem studsen ind i hovedet for at sikre den på plads. Tilføj vindueskarmet, hvis det er relevant, ved hjælp af tegningerne, og tilføj trimmerne for at udfylde de resterende huller. Trimmere er korte stykker af 2x tømmer, der bruges over dør og vindueskop til at fastgøre arkrock til.

8.

Stå op alle væggene, når de er færdige og binde dem sammen med en anden top pladen.

Tips og advarsler

 • Hvis du har et stort nok besætning, er det hurtigere at tilføje det ydre beklædning til væggen, inden det hæves ind i placere. Dette gør væggen meget tung og vanskeligere at arbejde med, hvorfor du har brug for et stort besætning til denne mulighed.
 • Brug sikkerhedsbriller, når du arbejder med elværktøj.
 • Når du bygger et hus, tilføjer på et værelse tilføjelse, eller bare bygger et opbevaringsskur, skal du vide, hvordan du bygger væggen korrekt. I de fleste tilfælde skal du få en byggetilladelse, og væggen vil blive inspiceret af din by- eller bybygningsinspektør. Dette er for din sikkerhed og for din familie. Gør-det-selv-håndværker kan bygge en væg, der vil passere den lokale BOCA-bygningskode.

  Anden Artikel

  Brusebad Design Indstillinger
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
  Sådan opvarmes gulvet
  Hvordan man laver et rampe for skatere
  Gips Rock Facts
  Sådan installeres en ekstern indgangsdør
  Holdeisoleringsprodukter
  Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
  Garage u0026 Room Addition Ideer
  Sådan installeres en Schlage Dørknap
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Installation af en pejsblæser
  Sådan Gipsvægge
  DIY Laminat Wood
  Badeværelse Forbedring Idéer
  Sådan Seal Wall Tile
  Hvordan man laver fliser omkring granit
  Tips om aluminiumskæring
  Idéer til hjemmeværende
  Forskellen mellem laminat og træ