Værktøj til hængende gipsvæg

Værktøj til hængende gipsvæg  Hængende gipsvæg er et trættende, men gennemførligt weekendopholdsprojekt. Et par grundlæggende værktøjer, gipsskruer og Sheetrock er alt, hvad der er nødvendigt for at dreje skeletvægge ind i et fleshed-out rum. De ekstra specialiserede værktøjer hjælper jobbet med at gøre det mere smidigt.

Utility Knife

En skarp værktøjskniv er det primære værktøj til skæring af fliser. Brug værktøjskniven til let at score gipsvæggen. Når kniven bryder over overfladen, vil skarpt snapping af gipsvæggen igen give gipset en ren pause.

T-Square

En T-square skaber lige linjer til præcise lige snit. Placer blot T-firkanten på en frisk kant, og brug den lige kant som en vejledning til markering af lige snit.

Power Drill

En strømboremaskine er en nødvendighed, når du hænger på gipsvæggen. En lille håndholdt boremaskine med nok drejningsmoment til at køre gipsskruerne i de to med fours vil gøre tricket.

Rotary Cut Out Tool

Et roterende tørvægsværktøj er praktisk, når du skaber åbninger til armaturer, afsætningsmuligheder omkring vinduer og døre. Bladet glider rundt om området, så gipsvæggen kan mærkes og hænge først, før der trækkes ud på gipsvæggen med det roterende værktøj.

Drywall Lifter

En gipsløfter løfter også, hvad der traditionelt er et tomans job muligt for en person. En gipsløfter er en stor del af udstyr, der hæver og tapper den tunge gipsvæg overhead til loftplacering. Det holder op på klippen og lader installatørens hænder fri for at skrue i arkene. Tørvægsløftere kan udlejes fra de fleste hjem forbedringscentre.

Metalskærende snitser

Brug metalskærespidser til at skære metalhovedperlerne brugt til at lave rene kanter. Snipene vil rent skære metalet for en nemmere pasform på tværs af loftet og gulvet.

Gipsvægssave

Der anvendes en manuel gipsvægssave i stedet for det mere avancerede drejeværktøj. Åbnene er og bruge saven til at skære ud pladsen før du anvender væggen. En gipsvæg savner jobbet. Sørg bare for at måle først og skære en gang for at undgå frustrerende redos.

Mål

A Standard tape måling er nødvendig for at måle stykkerne af skåret gips. En stiv metal målebånd giver den mest præcise måling.

Stige

En stabil stige eller skridtstole er nødvendig for gipsvægslofter. Brug stigen til at nå komfortabelt høje områder, når der bores i skruerne.

Anden Artikel

Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Hvordan redegør du for kabinetter?
Sådan konverteres et hjem til solenergi
Air Tools Vs. Elektrisk
Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter
Sådan tæller man huller
Metalskærende elværktøj
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Sådan laver du Holland Pavers
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
LED-lyspære Vs. Glødelampe
Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan male et keramisk badekar
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Sådan Hang Wall Liner
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Billige badeværelse design ideer