Vægstøbningstyper

Vægstøbningstyper  Væglister tilbyder et færdigt udseende til ethvert rum i ethvert rum. Et kontorområde kan blive komplet med inddragelse af vindues- og dørkarm og bundplader. En kedelig, kedelig spisestue kan omdannes til et elegant underholdningssted ved at tilføje indviklet kronformgivning til lofterne. De tre hovedtyper af væglister er vindue- / dørkarm, bundplader og kroneformning.

Vindue- og dørbeklædning

Vindue- og dørkarmene bruges til at skjule området på en væg, hvor et vindue eller dør er installeret . Generelt er vindues- og dørkarmene fastgjort ved hjælp af efterbehandlingstænger. Beholdere kommer i en række forskellige størrelser og benævnes almindeligvis trim. Fastlæggelse af den rigtige størrelse indkapsling til dine vinduer og døre afhænger af størrelsen af ​​dit værelse. For et større rum kan der anvendes et bredere hus. For rum der er på den lille side, skal der installeres et tyndere hus.

Baseboards

Baseboards bruges til at dække det område, hvor vægge og gulve skærer hinanden. De sidder fladt mod væggen og er generelt installeret med efterbehandling negle. Det er en god idé at matche bordplader med det samme materiale, der anvendes til vindues- og dørbeklædning, for at skabe et sammenhængende udseende i dit værelse.

Crown Molding

Crown-støbning kan tilføje et elegant touch til ethvert rum. Det er installeret med efterbehandling negle mod loftet med den nederste del hviler mod toppen af ​​væggen og den øvre del presser mod loftet. En række kroneformede mønstre kan købes hos enhver boligforbedringsbutik.

Anden Artikel

Drop Ceiling Components
Søjlevask Vs. forfængelighed
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan udskiftes badekar
Sådan installeres en antik dør
Sådan fjerner du gamle mørtel fra struktureret mursten
Gulvmaling Slibetips
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Wood Beam Ideer
Sådan Seal Wall Tile
Sådan Bygge Flise Badekar
Trex fordele og ulemper
Sådan Remodel et lille soveværelse
Sådan monteres en Spice Rack på en væg
Sådan isoleres dobbelt mursten
Inexpencive Drywall Taping Tools
Hvordan man opbygger et flydende gulv
Hvordan man laver massivt egegulv
Er hårdttræsgulve et godt valg til køkkener og badeværelser?
Paving Stone Tools