Typisk murværk murstenfiner konstruktion

Typisk murværk murstenfiner konstruktion 

Et solidt fundament

Teglsten er normalt lagt på et fundament af fundament, der hældes, når huset er bygget. Et hjem med en skovrammestruktur har sandsynligvis ikke den fornødne hylde, så der skal oprettes en ny. Dette kræver ofte, at en bygningsingeniør skal vurdere de bedste måder at understøtte den nye mursten på.

Vandtætning

Mursten er ikke vandtæt. Fugt, og især regn, kan nemt komme ind i denne porøse overflade, så det er vigtigt at sikre, at væggen bag mursten har en tung vandmembran. Dette vil holde ethvert vand, der kommer igennem mursten, fra at trænge ind i træmaterialer og forårsage fugtskader og skimmel. Denne membran skal overlappe enhver blinkende på hvert vindue eller dør, men det skal også installeres under blinkende.

Murlægning

Teglsten tager meget arbejde med at låne døre og vinduer specielt. Ikke alene skal murværkere tilpasse tykkelsen af ​​mørtellederne, men også selve murstenens struktur. Forskellige designs håndterer vand bedre og kanaliserer det væk fra områder, hvor det kunne sive ind i hjemmet. Nogle vægge skal være konvekse og nogle konkave, og det hele har brug for den rette støtte af murstenen nedenfor.

Kold vejrforhold

Retningslinjer for at lægge mursten i kolde temperaturer er strenge på grund af bekymringen for at vandet i mørtel vil fryse, før det har en chance for korrekt at indstille. Dette kan forlade patches af mursten, der ikke er forbundet til hinanden og til at skære, tør mørtel. Tilsætningsstoffer kan tilsættes til mørtelen for at give murer til at arbejde dem, selv i lidt under nedfrysningstemperaturer. Disse tilsætningsstoffer skal dog anvendes nøjagtigt som anvist.

Tynde murstenssystemer

Mens tynde murstensystemer kan installeres over eksisterende side, er de også meget krævende, og nogle af produkterne er markedet, der ikke giver nok i vejen for justeringsmuligheder. Det betyder, at i huse, der ikke er helt lige så højt som mange ældre hjem ikke er, er der ikke meget du kan gøre for at holde dine mursten i en plan. Traditionelle murer kan tilpasse sig ved at bruge mere eller mindre mørtel og kompensere med tykkelsen af ​​morterforbindelserne. Murstenfiner siding er ikke et DIY job. Murværk er krævende og påvirket af mange faktorer som temperatur og vejrforhold, og det er ikke en opgave, som en person kan udføre alene. En professionel mursten murer er nødvendig for jobbet. Imidlertid er murstenfiner også en holdbar, og stort set vedligeholdelsesfri.

Anden Artikel

Sådan installeres keramisk flise på en betonplade
Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
Definitionen af ​​PVC-rør
Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Installation og finish af hårde trægulve
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Hvordan man bygger en mur med 2-for-4-studs
Sådan Wire en badeværelse Fan u0026 Light på to separate switches
Elektriske udskæringsværktøjer
Tile Cutter Værktøj
Vandtæt Gulvmuligheder
ADA Håndlisteregler
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Sådan konverteres en garage til en workshop
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Idéer til hjemmeværende
Sådan Refinish Wood Siding