Sådan tegner du et nyt badeværelse

Sådan tegner du et nyt badeværelse



 

1.

Sæt gulvet. Gulvet skal være fri for byggestøv og snavs.

2.

Mål rummet med et målebånd. Marker en linje direkte ned i midten af ​​rummets bredde. Gentag dette med længden af ​​rummet. Brug en kalklinje til at markere linjerne. Når du er færdig, skal du være tilbage med to linjer, der mødes i midten af ​​det nye badeværelse.

3.

Tør let på flisen på gulvet. Placer fliserne på gulvet ved hjælp af fliseafstandsstykker for at markere fugerørene. Læg gulvet ud og juster fliserne for at minimere de nedskæringer, du skal lave. Når du har besluttet dig for et layout, skal du fjerne fliserne og afstandsstykkerne fra gulvet.

4.

Glat tyndt sæt mørtel til gulvet med den fladkantede fladkant. Når først det tynde sæt er udglattet, drej trowel over og brug den skårne kant til at skabe kamme i mørtel. Påfør mørtel i små områder for at undgå tørring.

5.

Sæt fliserne i det tynde sæt. Tryk hver flise ned i mørtel. Brug fliser spacers mellem hver flise. Begynd at indstille fliserne langs de markerede linjer. Skær fliserne til rummet med en flis sav. Vent på gulvet til at tørre helt.

6.

Tryk fugemasse i fliserne sammen med en gummibåd. Efter at leddene er blevet fyldt, fjern overskydende med en fugtig fugtesvamp. Vent på gulvet til at tørre helt.

7.

Sæt fugemassen med en fugemasse på producentens anvisninger.

Badeværelser er et godt sted at installere fliser, fordi de får meget fugt gennem årene. Tile beskytter dit hjem mod vandskader. Tile er også holdbar, hvilket gør den perfekt til års misbrug. Det er nemt at installere fliser i et nyt badeværelse, fordi du ikke behøver at bekymre dig om at fjerne eksisterende gulve, bundplader eller endda et toilet.

Anden Artikel

Sådan installeres en vinstativ
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
DIY Tile Cutter
Granit Pejs Mantel Ideer
Sådan Fyld Cavity vægisolering
Sådan erstatter du brusebad
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Bambus Gulvbelægning u0026 Radiant Varme
Sådan repareres egegulve
Sådan Find en Louisiana Mason
Sådan indsættes pejs døre
Hvordan man opbygger dine egne træhylder
Sådan putter du trægulve i kælderen
Sådan dækker mursten med flise
Hvordan man designer et tag truss
Sådan installeres grout
Hvordan man laver en sten gangbro fra beton
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
Sådan monteres Solid Oak Flooring