Sådan tegner du et indrammet jacuzzi

Sådan tegner du et indrammet jacuzzi 

1.

Mål og mark midten af ​​væggen langs den vandrette ramme af boblebadet. Marker en lodret linje op ad midten af ​​væggen på dette mærke.

2.

Spred fliseremørtel langs bunden af ​​væggen over rammen af ​​boblebadet. af mørtel, der er højere end højden af ​​en flise.

3.

Sæt fliser i morteren, der starter ved den lodrette linje. Sæt afstandsstykker mellem fliserne og under dem, at adskille dem fra boblebadrammen. Arbejd dig ud fra midten til enden af ​​væggen og skære endefliserne på en fliseskærer.

4.

Gentag processen for hver successivt højere række fliser over boblebadrammen opbygger du væggen i et gittermønster, indtil hele væggen er dækket.

5. Gentag for hver væg omkring boblebadet Hvis en del af boblebadrammen løber vandret ned ad en mur, skal fliserne sidde ved siden af.

6.

Lad mørtelet tørre i en dag. Fjern afstandsstykker.

p> 7.

Frugt fliserne ved hjælp af en fugemasse for at presse fugten ind i linjerne og tørre den overskydende fugemængde med en fugtig svamp, så det er nly forbliver i rummene. Lad være med at fordybe rummet mellem bundfliserne og boblebadrammen, men lad rummet være der.

8.

Lad fugemassen indstilles til en dag. Kør en kugle af caulk i mellemrummet mellem bundfliserne og boblebadrammen. Lad caulk og fugemasse indstilles i tre dage før du bruger boblebadet.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse ved skæring af fliserne.
 • En jacuzzi, der er indbygget i dit badeværelse, vil ofte have en ramme der dækker den og adskille den omgivende væg. Hvis du beslutter dig for at tegne den væg, giver rammen en perfekt ramme til fliserne. Som med alle flisebelægningsprojekter, ll starter fra midten af ​​hver væg og træner ud mod siderne. Caulk snarere end fuger samlingerne mellem fliserne og rammen, for at give ekstra fugt modstand.

  Anden Artikel

  Sådan installeres tæppeblokke
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Vinterisoleringstips til ældre boliger
  Sådan tegner du en udendørs gårdhave
  Sådan installeres Engineered Floating Hardwood Floors
  Sådan laver du en keramisk brusekabine
  Sådan sætter du sidespor på et skur
  Forskellige flanger
  Sådan Lay Tile Squares
  Sådan fjerner du byggematerialer
  DIY Garage Workbench
  Vanity Top Ideas
  Typer af mursten murværk
  Sådan tilføjes Beadboard til køkkenskabe
  Sådan installeres hjørnebassinskabinetter
  Award-Winning Porch Ideas
  Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
  Alternativer til køkkenbordene
  Titanium Cutting Tools
  Hvad er et California Split-Level Home?