Sådan repareres køkkenflise

Sådan repareres køkkenflise 

1.

Fjern fugematerialet fra omkring den ødelagte eller løse flise. Brug en fugemølle til at 'skære' fugemassen og fjerne den.

2.

Brug en kikskniv eller pry bar for at fjerne den ødelagte flise. Hvis flisen ikke kommer op let, brug en mejsel og hammer for at fjerne fliserne i stykker. Brug sikkerhedsbriller, når du udfører denne opgave. Mejle ud så meget tørret tyndt sæt mørtel som muligt. Gulvet skal være glat og klar til ny flise.

3.

Vakuum gulvet, hvor flisen blev fjernet.

4.

p> Find en gulvflise, der passer til den eksisterende gulvflise i køkkenet. I nogle tilfælde er gulvfliserne allerede tilgængelige, fordi der var fliser tilbage efter installationen. Hvis du ikke har den nøjagtige flise, skal du købe en, der er så tæt på den eksisterende gulv som muligt.

5.

Bland en lille mængde tyndt sæt mørtel pr. Fabrikantens retninger, i en spand. Spred den tynde sæt mørtel på gulvet med en indhakket trowel.

6.

Tryk køkkenflisereglen i det tynde sæt mørtel. fliserne, indtil fugematerialet er jævnt på alle sider. Vent til mørtelen tørrer natten over.

7.

Spred blandingen på leddene af den nye udskiftningsflise. grout float for at fylde flisernes ledd.

8. Skub fugten float diagonalt over toppen af ​​fliserne for at fjerne ekstra fugemasse fra gulvet. meget injektionsmørtel fra leddene. Vent til fugemidlet hærder i 15 minutter, og brug en fugtig fugemassesvamp til at tørre fugen væk fra toppen af ​​fliserne. Når fugen er færdighærdende (ca. 24 timer), skal du bruge en tør klud at fjerne resten af ​​fugemassen fra fliserne.

Gulvbelægning er næsten uforgængeligt. Når der tømmes tunge genstande, kan gulvet eller undergulvet dog skifte, hvilket gør fliser eller fugemassage spræng. Når køkkenet fliser brækker eller bliver løs, kan det virke som en stor aftale for boligejer. Heldigvis kan køkkenfliser nemt repareres.

Anden Artikel

Interaktiv køkkenplanlægning
Garage Ceiling Options
Sådan installeres blum hængsler
Sådan Refinish Skabe Med Paint
Funktionelle Køkken Remodeling Idéer
Sådan måles for en trappe lift
Sådan installeres et casement vindue
Dørinstallationsinstruktioner
Sådan Fabricate en granit bordplade
Hvad er valnødfiner?
Køkkenudvidelsesideer
Sådan Gel Stain en glasfiber dør
Sådan limes en solid bambusgulv
Sådan installeres Metal Studs
Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Hvordan man laver en dørknap
Sådan Remodel en pejs mantel
Gulvstrimlingsprocedurer
Sådan laver du store fliser