Sådan oprettes en Homestead

Sådan oprettes en Homestead 

Dit websted og ejendom

1.

Erhverv ejendom med en del solrige, frugtbar jord og adgang til en pålidelig vandforsyning. Mange boliger er oprettet, mens de stadig er forbundet med elnettet, og senere forlader nettet gennem alternative energianlæg.

Kom på dit hjem med de værktøjer, du har brug for til at opnå, hvad skal gøres. Hvis du skal bygge dit eget husly, skal du enten have en entreprenør eller din egen bygherrens redskaber og udstyr. For havearbejde har du brug for en hæk-, rake-, vandkande og hegnemateriale.

3.

Bekræft, at din lokale regering tillader sådanne typiske homesteadingaktiviteter som opdræt af kyllinger, geder og grise. Hent uanset licenser og tillader, at du har brug for at udføre dine homesteading-operationer, herunder byggetilladelser og jagt-, fiskeri- og fangstlicenser.

Design dit hjem eller husly med enkelhed og det er nyttigt at isolere det godt både for at bevare kulde i de varme måneder og for at modvirke koldsprøjtning om vinteren. En brændeovn kan gøre tredobbelt arbejde som komfur / ovn, hjemmevarmer og varmtvandsbeholder.

5.

Oprettelse af prioriterede homesteading-projekter i henhold til hastende forhold. Dyreboliger, hegn og udgravning er typisk prioriterede emner, når man opretter en gård, som planterer en have og sår vinter foder til fjerkræ og geder eller andet husdyr. Opret systemer til vand, mad og husly i den rækkefølge.

6.

Opsaml ferskvand daglig til opbevaring, indtil du har en seks måneders forsyningsopbevaring til alle husholdningsaktiviteter. Opbevar vandrensningstabletter ved hånden i nødstilfælde. Tilføj en håndpumpe til din brønd.

7. Opbevar nok dåse og husholdningsvarer til at føde din familie i et år uden at genopfylde. Dyrk og tør dine egne krydderier og urter som hvidløg, salvie, mynte, timian, løg, rosmarin, dill og koriander.

8.

Foderplanter og blade tørrer til te. Dyrk en stevia plante som en sukker erstatning Frys ekstra æg om sommeren for at sikre, at du får en rigelig forsyning i løbet af de mindre produktive koldtvejr måneder.

9.

Isolér dit hus under kolde måneder med halmbaler stablet rundt om fundament. Dæk indvendige vinduer med klart plastik for at fange vinduesramme lækager. Hold en te-kedel dampende på brændeovnen for at føje opvarmningsfugt til luften.

Din mad, vand og beklædning

1.

Hold flere måneder 'værd af nonperishable ting på hånden, som du opretter din homestead. Spis næringsrige, nemme at rette og nemme at rydde op måltider i stedet for at bruge din tid, energi og penge på at spise ude eller forberede udførlige måltider derhjemme. < /p>

2.

Hold en rigelig forsyning af støbt gryde, der varer i årtier med passende omhu. Pare ned dine ejendele, herunder dit tøj, til lige hvad du har brug for. Sælg, bytte eller give væk hvad du ikke har brug for.

3.

Opret en komposthøje nær din have for at give en gratis kilde til næringsstoffer og gødning til dine voksende planter. din komposthøje, samle og høste græsklipper, blade, grøntsagsskind, ikke-citrusfrugtskræller, kyllingekande, æggeskaller, kaffegrunde, teblad, hår, negle og ikke-fede rester. Vand, når det er tørt og ofte omdannes med en pitchfork un til nedbrydning gør bunken til rig snavs.

4.

Tillad dine kyllinger fri range uden for dit hegn. Bygg et kyllingerdigt hegnet hævet til træposter med robust vandret top- og bundbræt for at afholde nysgerrige dyr.

5. Spis så meget som muligt i haven. Sæt tid til tørring og kan i sæsonen fødevarer. En udendørs brandpit vil hjælpe med at holde din madlavning og konservesvarme udendørs i de varmeste måneder af året.

Hold bier, hvis du vil have honning og bivoks til stearinlys. For at lave et stearinlys, rulle den bløde bivoks ud, tilsæt en væge længden af ​​rullen, og dække wicket ved at rulle stearinlyset i en konisk form. Hæng for at tørre.

7.

Lav dine egne brød, supper og tørrede frugter. For at lave brød, tilsæt 2 kopper varmt vand til 1/2 kop sukker og 2 spsk gær for at begynde at lave brød. Efter gærskumene blandes i 1/4 kop olie og 2 teskefulde salt. Tilsæt 6 kopper mel, en kop ad gangen.

Kød dejen på et meleret bord, indtil det er blødt og næsten tørt. Lad det stige indtil det dobbelte er i en varm, trækfri Stempel ned og lad det stige igen. Sæt brøddejen i to lige store dele og sæt i to smurt brødpander. Bag i en brændeovn i ca. en time og drej efter 30 minutter. Bag i en forvarmet 350 grader elektrisk komfur i 35 minutter.

Lav din egen bagningsmix til muffins, pandekager og vafler ved at blande 9 kopper mel, 1/3 kop bagepulver, 1 spsk salt, 2 teskefulde fløde af tartar, 4 spiseskefulde granuleret sukker og 2 1/2 cups fedtfri tørmælkfaststof. Skær i 2 kopper afkortning med en spatel, indtil blandingen er smuldrende. Opbevares i en overdækket beholder ved stuetemperatur.

Din første Homestead Vinter

1.

Udgrav en del af din gård til en rodkælder ved at grave et stort hul mindst 4 fod under overfladen for at undgå vinterfryselinien. Cove r toppen af ​​hullet med et solidt plank, fastgjort på plads med store store sten.

2.

Voks flere rækker af rodafgrøder, såsom kartofler, rober og rødbeder . Disse vil gemme pænt hele vinteren.

3.

Saml en busk med tørt slag hver dag fra den dag du kommer til dit hjemsted. Dæk det med en presenning, indtil du har bygget et skur eller læn dig til. Tørretanking vil være blandt dine mest værdsatte ejendele, når vinteren rammer.

4.

Bestem, hvor mange logs du har brug for hver dag til at fodre din brændeovn. Planlæg at have mindst 60 små logs eller 30 store logs til hånden for hver dags brænding. Prøv at have flere måneder 'værd at allerede klippe og tørre, før det kolde vejr rammer, fordi på trods af træthed, skade, sygdom eller snestorm betingelser, din komfuret skal stadig fodres.

Tilfør isolerede soveposer, der er gode til mindst minus-10 grader Fahrenheit for hver person, der bor på gården. Har en vandforsyning på mindst to liter pr. Dag pr. Person, der er gemt to måneder i forvejen.

Din levebrød

1.

Beregn hvor meget du betaler ' Du skal betale dine regninger hver måned.Dette skal omfatte alle ejendoms- og lokale skatter, dræningsvurderinger, specialmagasiner, selvstændig beskatning, licenser, forsyningsselskaber, transport, dagligvarer og andre tilbagevendende udgifter. Uanset hvad der er tilbage, kan det anvendes på homestead udviklingsprojekter.

2.

Introducer dig selv til dine naboer. Lær så meget som muligt om hvad dit samfund har brug for og har at byde på. Se hvor du kan udarbejde en niche til hjemmelavede og hjemmelavede varer, byttevarer og andre former for næring.

3.

Sæt særlige dage i hver uge til arbejde med pengefremstillingsprojekter, som kan omfatte stearinlys- fremstilling, homespun varer såsom dyner, forklæder, hæklede og strikkede varer samt hjemmelavede madvarer, sæber, gaver, potpourris og legetøj.

4.

Annoncér din Homestead varer med flyvere og skiltning. Lej en booth på et ugentligt bondemarked, hvor du kan sælge dine varer og opbygge bevidsthed om dit hjemsteds tilbud.

Tips og advarsler

 • Det ' Det er normalt en god ide at opretholde en sekundær indkomstskilde, indtil din homestead er etableret.
 • Forsøg ikke at gøre alt på én gang, eller du kan brænde din entusiasme for din bolig. Tag dig tid til at slappe af og slappe af hver dag.
 • I banebrydende tider var skabelsen af ​​en homestead en juridisk proces. En levende livsstil praktiseres i forskellig grad af dagens homesteaders. I stedet for at hive på en del af ejendommen og sætte krav på stedet ved opdræt, jagt og fiske det, skal homesteaders købe eller leje deres land, før de arbejder. De risikerer altid at miste det til pant, skat eller vurderingsstandard. Longtime homesteader Sue Robishaw bemærker, at levende, voksende og bevarende mad, husdyrhold, ressourcebevarelse og andre homesteader-praksis kombinerer for at skabe dagens landlige hjemsted .

  Anden Artikel

  Træ Badeværelse Styles
  Sådan Skær Birch Plywood
  Sådan Caulk en bruser Pan
  Sådan bruges flise udenfor
  Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
  Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
  Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
  Tips om at sætte op stolstænger
  Typer af Railroad Hammers
  Værktøj til fjernelse af afstivning fra indvendigt i bruseren
  Sådan beregnes hullestørrelsen for skruer
  Sådan appliceres granit flise til bordplader
  Hvordan virker Dow Solar Shingle?
  Sådan fjerner du linoleum på toppen af ​​trægulve
  Komponenter af solvarmer
  Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
  Sådan installeres latte Susans
  Sådan opsætter du en stige
  Bygningsvejledning til Vinyl Siding
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler