Sådan kantes bordplader

Sådan kantes bordplader 

1.

Marker midten af ​​bordpladen med dit niveau og blyant og sæt en linje fra forsiden til bagsiden i midten. Linjen skal strække sig ned over forkanten.

2.

Mål den forreste lodrette kant (2 tommer er standard) med et målebånd, og skar bullnosefliser til at passe med en fliser cutter. Gør nedskæringerne ved at måle ned fra bullnose-siden og skære parallelt med den, så du ender med korte fliser, der har strygesiden helt intakt.

3.

Spread thinset mørtel langs den vertikale forkant ved hjælp af en notet trowl. Tryk på de skårne bullnose fliser på plads, der starter ved midterlinjen, med bullnose side nedad og den udskårne side vender opad. Den udskårne side skal være lige med toppen af ​​bordpladen. Tile hele lodret spænding, placere afstandsstykker mellem fliserne og skære de sidste i begge ender for at passe efter behov.

4.

Spred mortel over hele toppen af ​​bordpladen . Læg hele bullnose fliser langs forsiden, begyndende ved midterlinjen, med bullnose kanterne fremad. Læg kuglens kanter op med overfladen af ​​de skårne fliser, du hang på lodret side, så de danner et blødt hjørne.

5.

Læg alle de almindelige fliser bag forreste række af bullnose fliser, lægge dem i et gitter mønster, der starter ved midterlinjen og bygger ud til siderne. Skær endefliserne efter behov. Lad mørtelet sætte sig natten over.

Fjern afstandsstykker og sprede fuger over bordpladen med en fugemølleflydende, der tvinges ind i rummene. Tør den overskydende fugemasse af med en svamp. Lad indvolde sætte sig i to eller tre dage.

Tips og advarsler

 • Brug øjenbeskyttelse, når du skærer fliser.
 • Kantning af en flisebordplade kan gøres på nogle måder, men en af ​​de nemmeste og mest attraktive er at bruge bullnosefliser. Disse er er buede og færdige på den ene kant, så de skaber en kant, når de er opstillet sammen. Ved at hænge snitstænger op og ned langs den vertikale forkant af bordpladen, lægger du en anden række med fremadrettet stang for at møde den øverst, så sørger du for at alle de udsatte kanter er buede og færdige.

  Anden Artikel

  DIY Isoleret Loft
  Sådan bor et glasvindue
  Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
  Sådan installeres Vanity Mirrors
  Idéer til billige badeværelser og lofter
  Hvordan man opbygger et hemmeligt skab
  Typer af maling blandere
  Tile Cutter Værktøj
  Hvordan man bygger et hus ud af genanvendte materialer
  Indgangsdør Styles
  Sådan installeres terrassedørskærme
  Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  False Ceiling Options
  Sådan installeres Metal Studs
  Marmor Gulvdesigner til indtastningsmetoder
  Badeværelse kabinet ideer
  Home Addition Projekter
  Tile Saw Tools
  Hyldehængetips