Sådan installeres lamineret trægulv på trapper

Sådan installeres lamineret trægulv på trapper 

1.

Mål målene på din trappe ved hjælp af et målebånd. Når du kigger på din trappe, vil du lægge mærke til to dele til hvert trin - det vandrette plan hvor du går, og et lodret stykke, der forbinder trinene til hinanden. Mål både de vandrette og de vertikale stykker, fordi du vil dække begge med gulv. Mål hvert trin, fordi hvert trins dimensioner vil variere lidt.

2.

Skær dine laminerede trægulve i størrelse ved hjælp af en cirkelsav og dimensioner fra dine trappemålinger.

Monter et lag tyndt skumpolstring oven på din trappe for at forhindre dine trin i at knuse og skabe en blød barriere mellem dit laminerede træ trapper og undergulvet, på hvilket du installerede laminatet.

4.

Sæt det første gulvstykke, du skærer på skridtet, og så hammer færdige negle rundt om kanten af ​​laminatgulvet og gennem undergulvet. Fortsæt denne proces, indtil du lægger hvert vandret og lodret stykke på plads.

5.

Mål bredden af ​​hvert trin, så du ved, hvor bredt det er at skære din trappeformstøbning. Trappe næsestøbning er et trimestykke, der dækker hjørnerne, hvor dine laminerede trægulveplanker mødes. Brug din cirkelsag til at skære støbestykker til den passende størrelse, og fastgør dem på plads med afslutte negle.

Lamineret trægulve er holdbart, let at vedligeholde og nem at installere. Tunge-og-sporet installationssystem fælles med lamineret trægulve gør installationen let. Du kan dog fortsætte udseendet af dit gulv på en tilstødende trappe, hvis du foretrækker det, selvom du ikke installerer det med tunge- og rilleinstallationssystemet som på traditionelle gulve. Monter lamineret trappe med samme elværktøj du brugte resten af ​​installationen.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger garage vægskabe
Cedar Wood Beskrivelse
Sådan tilberedes et trægulv til vinyl
Cool Closet Ideas
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Wall Building Tools
Trex fordele og ulemper
Hus Design Krav
Sådan vurderer stilladser
Den bedste jord til komprimering
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan udskiftes en chuck i en håndboremaskine
Coping Saw Safety Rules
Badekarbruser Installations Tips
Sådan indsættes pejs døre
Home Cladding Options
Sådan fjernes ark linoleum
Beton ADA Ramp Specs