Sådan installeres en aluminium skydedør

Sådan installeres en aluminium skydedør 

1.

Udfør en foreløbig kontrol af vægåbningen til døren. Mål åbningen diagonalt i begge retninger, fra øverste venstre hjørne til nederste højre og øverste højre hjørne til nederst til venstre for at kontrollere, at åbningen er firkantet. Begge målinger skal være inden for 1/8 tommer af hinanden. Derudover skal du bruge et bygningsniveau for at sikre, at gulvfladen af ​​åbningen er på niveau.

2.

Monter dørkarmen efter producentens anvisninger. Rid den monterede ramme udenfor vægåbningen. Placer rammen, så den kan vippes op og glide på plads i vægåbningen.

3.

Brug en kogepistol til at sprede en 3/8-tommers perle af silikone caulk rundt om perimeter spikflangen på dørkarmen.

4. Kør to 1/2-tommers perler af caulk over gulvet i væggen åbner ca. 2 inches fra hinanden. Hold den udvendige perle til ydersiden af ​​gulvet.

5.

Stil den monterede dørramme op, og sæt sillet ned først på caulking installeret i trin 4, og skub derefter rammen ind i vægåbningen. Sørg for at holde rammen centreret og mellemrummet mellem rammen og vægrammen er lige på begge sider.

6.

< p> Spy dørkarmen til vægrammen med størrelse 8D negle gennem dørkarmen nagleflange i begge øverste hjørner.

Kontroller at rammen er firkantet ved at måle rammen diagonalt som i trin 1. Juster om nødvendigt, så begge diagonale målinger er identiske, derefter fastgør rammen til vægrammen med størrelse 8D negle gennem dørrammens sømflange i begge nederste hjørner.

8.

Sæt rammens sill på gulvet Brug de medfølgende lange skruer.

Monter dørens skydemekanisme på plads ved at glide øverst på døren ind i den øvre sporspor og derefter svinge bunden på rullebanen af ​​karmen. Med døren på plads skal du sørge for, at døren bevæger sig frit på rullerne fra side til side i sporet. Brug en skruetrækker til at justere rullehøjden ved hjælp af justeringsskruetilslutningshullerne på yderkanten nær dørens bund. Om nødvendigt skal du kontrollere rullehøjden.

10.

Kontroller, at den lodrette side af døren er lodret og juster rullerne om nødvendigt.

11.

Skub dørenheden til begge sider, indtil dørets forkant er ca. 1/8 tommer udenfor ende kanal. Ved at holde afstanden mellem dørkanten og rammen konsistent og ensartet, søm rammens spikflange til den tilstødende vægramme med størrelsen 8D negle adskilt ca. 8 inches fra hinanden.

12.

Gentag trin 11 til den modsatte side af rammen.

13.

Fjern dørenheden fra rammen ved at løfte døren op og derefter ud i bunden.

14.

Placér et bygherrens niveau i den øverste vandrette sektion af dørkarmen og kontroller, at toppen er lige og lige, og fastgør derefter i midten med en 8D søm gennem negleflangen ind i header beam. Kontroller ofte, da topflangen bliver spikret for at bekræfte, at rammen er tilbage lige. Selv et lille snor i toprammen kan forårsage dørrejsen at blive påvirket.

15.

Gentag trin 9 for at installere det stationære dørpanel, og skub det derefter til siden af døråbningen sikrer, at den lodrette kant af døren er helt i den vertikale sidekanalkanal. Afhængig af din specifikke dør må den stationære enhed installeres fra udvendig side af åbningen. Fastgør døren på plads ved at spænde låse skruerne øverst og nederst på dørkarmen ved midten af ​​døråbningen.

16.

Gentag trin 9 for at installere skydedørsenhed og position nær midtpunktet af dens rejse væk fra siden af ​​dørkarmen.

17.

Monter dørhåndtagene, låsemekanismen og låsen i henhold til Fabrikantens instruktioner. Luk døren og lås låsen for at sikre låsemekanismens glatte virkning.

18.

Fyld afstanden mellem dørkarmen og vægrammen ved låseplacering med shims og fastgøres med en 2 1/2-tommers træskrue i stedet for en af ​​låseskruerne. Dette giver latchpunktet ekstra styrke mod lukkedørens indvirkning.

19.

Monter gummidørkufferten efter producentens anvisninger. Fyld afstanden mellem dørkarmen og vægrammen ved dørkofangerens placering med shims, og monter derefter gummikofangeren med en 2 1/2-tommer eller længere træskrue gennem rammen ind i vægrammen. Denne solid shim blok tilføjer understøtning til dørkarmen fra støt fra døren, der rammer gummikofangeren.

20.

Installer blinkende papir på ydersiden af ​​overfladen, inden du udfører det ydre trim , og sørg for at dække dørrammens spændeflange fuldt ud. Dette vil give en ekstra fugt og klæbningstætning til døråbningen.

Tips og advarsler

 • Glidende dørpaneler er tunge og besværlige, og det anbefales Du får hjælp fra en hjælper til at gennemføre dette projekt.
 • Sørg for grundigt at gennemgå de komplette instruktioner fra producenten af ​​din skydedør samt specifikationerne for din placering vedrørende indvendige og ydre finish, type vægramme og vejrbeskyttelsesmetode, inden du starter dette projekt for at sikre en vellykket installation.
 • En aluminium skydedør er en attraktiv og funktionel tilføjelse til ethvert hjem. Det kan forbedre adgangen til en veranda eller gårdhave, åbne vægpladsen for at øge lys og synlighed, og i sidste ende tilbyde mange års vedligeholdelsesfri drift. Med de rette værktøjer og know-how kan du installere en aluminium skydedør i dit hjem.

  Anden Artikel

  Pejs Hearth Stone Ideer
  Fakta om lav flow brusehoveder
  Sådan Skær Miters i Crown Molding
  Hvad er valnødfiner?
  Exterior Home Renovation Ideas
  Sådan installeres V-Cap Tile
  Gamle Typer Asbest Siding
  Sådan tegner du et indrammet jacuzzi
  Sådan isoleres eksisterende slab
  Sådan installeres franske afløb i kælderen
  Hvordan man laver fliser omkring granit
  Stucco Home Styles
  Instruktioner til lægning af laminatgulve
  Værktøjer, der er nødvendige for at lægge laminatgulv
  Den billigste måde at bygge din egen hjemmeramme på
  Sådan passer Cedar Shingles
  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Wood Burning Fireplace Ideas
  Typer af hydraulisk væske til træplittere
  Pneumatisk indramning og tagdækning