Sådan installeres en Schlage Dørknap

Sådan installeres en Schlage Dørknap 

1.

Låsecylinderen, den indvendige knapmontering, låsen, strikepladen og skruerne adskilles i forskellige bunker.

2.

Indsæt låsesættet s låsemekanisme ind i låsehullet i dørkanten, positionering af den buede strejke side af bolten mod ansigtet mod døråbningen. Tryk låsens flangeplade helt ind i det hullede hul, indtil det er fladt med dørkanten og fastgør låsenhed med de to skruer, der er til rådighed.

3.

Skub låseaggregatet i cylinderhullet i dørets overflade på ydersiden og lad T-clipset i enden af ​​låseaggregatet for at glide ind i sporet i låsecylinderen. Hold cylinderanordningen på plads med huldækselflangen flush mod den ydre dørflade.

4.

Skub den modsatte knoppesamling på den midterste betjeningsbjælke, der rager ud af cylinderhullet på indersiden af ​​døren, indtil hullet på låget på den indvendige knap er flush mod døren

5. Drej cylinderhulledækselflangen, indtil de to skruehuller i dækflangen er placeret vandret.

6.

Indsæt de lange flangeskruer, der er anbragt i cylinderdækselflangen og træk i hullerne i cylinderen. Flyt låseflangen væk fra døren lidt for at lokalisere hullerne og start boltene i de gevindskårne huller. Brug en Phillips skruetrækker til at stramme begge flangeboltene, indtil de er tætte. Drej dørknappen på begge sider af døren for at sikre, at samlingen bevæger sig frit, og låsen trækker sig tilbage, når drejeknappene drejes.

7.

Sæt strejkepladen ind i strejken lås på dørkarmen og brug en awl til at markere skruehullernes centre. Vedhæft strejkepladen til døren ved hjælp af de to skruer, der følger med.

8.

Luk døren, og kontroller låsens pasform i strejkehullet. Låsesættet skal holde døren fast mod dørstoppet på døren, når den lukkes. Hvis der er bevægelse, skal du bruge en akse til at bøje strikpladeets justeringsfane i strejkhullet, indtil døren passer godt fast når den lukkes.

Uanset om der opgraderes eller til nybyggeri, installeres et Schlage dørknap låsetæt, tilføjes den endelige detalje til en boligdør. Låsesættet leveres i en bred vifte af finish og knapper, hvilket giver sikkerhed, visuel appel og år med pålidelig brug. Alle Schlage låsesæt er designet til standard dørlister (forrullede låse og lås huller) og knap tilbageslag. Uanset knap stil eller niveau af sikkerhed, er installationsmetoden den samme.

Anden Artikel

Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
Sådan ændres indbyggede lys
Kitchen Island Bar Idéer
Sådan installeres din egen hårdttræsgulv
Hvor langt skal isolering understøtte, spredes adskilt?
Sådan installeres helvedesild hurtigt
Sådan installeres Trex Deck Posts
Typer af tagbeklædning
Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
Køkken Remodeling Idéer
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Bordplader til køkkenøerne
Instruktioner til installation af Shingle Roofing
Sådan betaler du skatter på et nyt modulært hjem
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Gør det selv Vinyl Gulvbelægning
Sådan installeres metal døre
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan skærer du metalboringsbits