Sådan fjerner du grout fra brugt keramisk flise

Sådan fjerner du grout fra brugt keramisk flise 

1.

Afskær eventuelle store stykker fuger fra fliserne ved hjælp af en fladskruetrækker. Hold flisen fladt på et bord eller arbejdsbord med din håndflade, og omhyggeligt mejsel væk ved fugemassen med skruetrækken. Pas på ikke at forsøge at fjerne mere end 1/8 tommer ad gangen, og fjern kun fugemassen, der ligger i store afsnit, der holder sig væk fra flisen. Pas på ikke at ridse den keramiske flise med skruetrækken, mens du arbejder.

2.

Slip alle resterende fuger eller klæbemidler af fliserne med vinkelslibberen med variabel hastighed. Begynd med den laveste hastighed og bevæg grinden frem og tilbage over den gamle fugemasse. Hold aldrig kværnen på ét sted, da dette kunne markere flisen. Gradvist øge hastigheden, indtil du finder den hastighed, der er mest effektiv til at fjerne fugen. Pas på højere hastigheder, så du ikke mærker keramikken.

3.

Vask fliserne med sæbe og vand for at fjerne enhver tørret fuger og tilbered fliserne til deres nye installation . Brug en grøn skurepude til forsigtigt at fjerne eventuelle resterende tørrede fugerpartikler, der måske er blevet efterladt af kværnen.

Hvis du redder gamle keramiske fliser til en ny installation, skal du muligvis fjerne gamle fuger. Grout er lavet af cement, og når det hærder på fliser, bliver det næsten permanent. Den nemmeste måde at fjerne gammel fugemasse fra savnet flise på er, før flisen er fjernet. Hvis fliserne er kommet op med fugemidlet, der stadig er fastgjort, kan du male det sammen med eventuelle resterende klæbemiddel ved hjælp af en vinkelslibemaskine.

Anden Artikel

Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Cedar Closet Tips
Sådan installeres en badekarplade
Klippe Keramisk Tile Med Håndværktøj
Definer murstenfiner
DIY dørknap
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Den gennemsnitlige omkostning for tildeling af flise
Texas Septic System Regulations
Sådan bygger du bordplader ud af Cedar Wood
Installationsanvisninger til loftslys
Sådan installeres store vægfliser
Sådan Skær Granit Gulvflise
Fartøjsvasker vs. Fast-Overflade Vaskeskind
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Wet Saw Tips
Hardwood Vs. Granitflise til et køkkengulv
Billige bordplader Ideer
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ