Sådan fjerner du en gammel linoleum gulv

Sådan fjerner du en gammel linoleum gulv 

Betonundergulv

1.

Skær gulvet i lange strimler med en kniv. Skær breddenvis af hele linoleumarket, og skær hver strimmel til ca. 6 inches bredt.

2.

Opvarm hver strimmel og smel limen nedenunder. Med limet smeltet og krat, trækker du langsomt strimlen op og fjern den fra gulvet. Hvis du ikke kan bruge en varmepistol, anbring varmt vand på gulvet eller brug et tøjjern til at blødgøre limen; Placer ikke jernet direkte på linoleumet, men læg et håndklæde eller gammelt lak mellem jern og linoleum.

3.

Skrab den resterende lim sammen med en scraper. Om nødvendigt, påfør mere varme for at smelte limen igen og tørre limrester ud med et gammelt lak. Hvis dette ikke virker, skal du prøve et limopløsningsmiddel på betongulvet.

Træ Undergulv

1.

Bestem tykkelsen af ​​linoleum ved at fjerne en ventil dække i gulvet, eller fjern en overgangsstrimmel mellem rum. Med tykkelsen i tankerne skæres omhyggeligt ind i linoleumstrimlerne. Undgå at skære for dybt og ind i træfladen.

2.

Opvarm linoleumet for at smelte og løsne limen nedenunder. Træk linoleumstrimlerne langsomt op ca. 6 tommer ad gangen.

3.

Skrab op smeltet lim fra trægulvet, før det har en chance for at tørre og hærde igen. Skraber forsigtigt for at undgå at rive undergulvet og fortsæt med at varme og fjerne 6 tommer af linoleum ad gangen.

4.

Fjern alle pletter af lim, der forbliver på undergulvet . Brug et lavpapirpapir og undgå at påføre for meget tryk - du vil ikke beskadige undergulvet, især hvis du planlægger at forlade træplankens undergulv.

5.

Anvend et lim opløsningsmiddel til undergulvet, der ikke vil beskadige det, men i stedet bidrage til at opløse limen. Dette er nødvendigt, hvis du planlægger at lægge nyt linoleum på gulvet, da gammelt linoleumlim interagerer med nyt linoleum for at forårsage gul misfarvning på overfladen af ​​nyt linoleum.

Jo ældre et linoleum gulv, jo sværere bliver det at fjerne linoleum fra undergulvet. Mens beton præsenterer mindre af et problem, kan fjernelse af linoleum fastgjort til et porøst træ gulv være ret frustrerende. Dette skyldes, at limen, der bruges til at holde linoleum på plads, optager i træunderlaget og tager meget mere overbevisende og nysgerrig at fjerne. Processen til at fjerne et gammelt linoleum gulv varierer lidt mellem de typer af undergulv.

Anden Artikel

Sådan skæres glasflise med en vådsave
Screened Patio Ideer
Sådan Stain Beton Mursten
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Sådan laver du trægulveindlægsmønstre
Hvad er polybutylen VVS?
Sådan Lay Brusegulv flise
Sådan trimmer du en backsplash
Sådan laver du dit eget træbænk
Typer af lagskruer
Marmorfliser Installationsværktøjer
Sådan skæres en køkkenbord
Forskellen mellem laminat og træ
Gulvstøbning ideer
Composite Decking Typer
Skære plexiglas med en bordsave
Typer af Drop Ceiling Fliser
Hvordan man designer franske døre
Tagbygningskomponenter
Billig badeværelse renovering ideer