Sådan afslutter du laminatgulve

Sådan afslutter du laminatgulve 

1.

Skær papiret på papiret eller slagteren med saks, så det er lige så stort som dit laminatgulvplank.

2.

p> Sæt papiret på gulvet i det område, hvor du vil lave dine udskæringer. Fold papiret, hvor det møder væggen, så du ved, hvor du skal lave dine udskæringer. Skær eventuelt dit håndværkspapir eller slagterens papir for at gøre skabelonen den nøjagtige størrelse, du har brug for. Skub dit papir, indtil det er den nøjagtige størrelse, du har brug for til din laminatgulvplank.

3.

Tape din skabelon på bagsiden af ​​laminatgulvet. i position, så det ikke overhovedet skifter, når du arbejder. Spor skabelonets overflade på bagsiden af ​​din laminatgulvplank med en blyant og skær langs din sporede linje med en cirkelsav.

4.

Installer din laminatgulve planker på den rigtige placering. Hvis du skærer mere end en plank ad gangen, skal du nummerere hver plank på bagsiden, så du ved, hvilken plank der går i hvilket rum.

5.

Mål afstanden langs hver væg, ved hjælp af et målebånd. Forvent at se nogle ufuldkomne kanter langs væggen, og installering af trimme vil hjælpe med at afslutte laminatgulv for at gøre det perfekt. Skriv ned dine målinger af hver væg, så du ved, hvor længe hvert trimestykke skal være.

6.

Klip hvert trimestykke ned i størrelse med din cirkelsav. Installer det ved bunden af ​​væggen, hamre finish negle gennem trimestykket og ind i væggen.

Installering af rækker af laminatgulv i fuld størrelse er den nemme del. Når det er på tide at afslutte laminatgulveinstallationer, skal du lave de nødvendige nedskæringer til din sidste række af gulve og trimme rundt om kanterne for at skjule eventuelle ufuldkommenheder. For at gøre opskæringen nemmere skal du lave en skabelon af samme størrelse som planken, du har brug for. skabelon passer ind i rummet, din laminatgulvplank vil også. Efterfølgende op med laminatgulv trim hjælper med at sikre dit gulv ser ud som om det blev installeret af en professionel.

Anden Artikel

Tilskud til restaurering af historiske hjem
Dørinstallationsinstruktioner
Instruktioner for Vinyl Siding
Sådan bryder du et beton hegn
Typer af puslespil
Sådan Gips over træpaneler
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Sådan vælges en bordblade
Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
Sådan beregnes trappevinkler
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Hvordan fliser jeg en Dormer?
Sådan tegner vi vægge og gulve
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Radialsag Anvendelser
Sådan laver du et rip hegn
Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries
ADA Elevator Håndskinne krav
Billige bordplader Ideer