Sådan Remodel et badeværelse grønt

Sådan Remodel et badeværelse grønt 

Reducer vandforbruget

1.

Vælg et toilet, der bruger mindre vand. Mange toiletter bruger 3,5 gallon pr. Flush, hvilket giver op til over 7.000 gallon pr. År pr. Person. Lavspildtoiletter bruger 1,6 gallon pr. Flush, hvilket reducerer en persons årlige brug til ca. 3.700 gallon om året. Der er også toiletter, der bruger 1,28 gallon pr. Flush eller endda 1,0 gallon pr. Flush. Dual-flush toilets tillader dig kun at bruge halvdelen af ​​vandet til spildvæske. Du kan også vælge et komposterings toilet, der bruger lidt eller intet vand og komposterer affaldet til brugbar humus.

2.

Udskift brusehoveder med brusere kan bruge så meget som 2,5 gallon pr. minut eller så lidt som 1,5 gallon pr. minut.

3.

Brug lavstrøm eller luftkraner. -flow kraner kan bruge så lidt som 0,5 gallon per minut. Touchless kraner kan også reducere vandforbruget, de slukker automatisk, når kranen ikke er i brug.

4.

Installer et gråvandssystem. Dette vil genbruge vand, som du har brugt i brusebadet eller synke ned i toilettet for skylning, så der er ikke brug for frisk vand til skylning. En gråvandssystem kan også genvinde vand fra dit brusebad eller synke ud til din gård for at gøre din have vand.

Reducer energiforbruget

1.

Isoler dit vand varmelegeme og alle vandledninger med mindst R-8-isolering.

2.

Recirkuler opvarmet vand. Brug en varmt vand recirkulationspumpe til at cirkulere vandet tilbage til varmeren, hvilket reducerer den tid, der kræves for at opvarme vandet, der kommer ud af dit brusebad eller vandhaner. Du kan også installere et spildevandsvarmegenvindingssystem, der bruger varmen fra dræning af vand til opvarmning af ferskvand.

3.

Installer en effektiv vandvarmer. Velisolerede, tankløse varmeapparater er de mest effektive, og naturgas er mere effektiv end elektricitet. Du kan også overveje en solvarmer.

Brug miljøvenlig konstruktion

1.

Vælg vandfaste, genanvendelige materialer som glas, keramiske fliser , sten og cement til overflader som bordplader, gulve og vægge. Overvej at bruge genanvendte materialer.

2. Brug lav-VOC-caulk med en levetid på mindst ti år på steder, hvor du har brug for caulk til at forsegle hjørner. Sørg for, at alle overflader, der vil have vand på dem, er fuldstændig forseglede for at undgå skimmelvækst.

3.

Sørg for ventilation med energieffektive ventilatorer og velisolerede, effektive vinduer.

Remodeling dit badeværelse kan være et stort skridt i retning af at gøre dit hjem mere grønt. Badeværelser er et af de steder i dit hjem, der bruger de fleste ressourcer, især vand og energi. Hvis du ombygger dit badeværelse, kan du spare ressourcer og penge ved at gøre dit badeværelse så effektivt og grønt som muligt.

Anden Artikel

Badeværelse kabinet ideer
Vejledning til brug af en vådsag
Beton ADA Ramp Specs
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Pine Vs. Oak Gulvbelægning
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan repareres gipsvæggen efter en fjernelse af tapet
Sådan monteres kabinetter på en betonvæg
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Køkkenudvidelsesideer
Sådan installeres et skjult hængsel på en skabsdør
Hvad er OSB Wood?
Sådan installeres en betonbord
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan hænger du en præ-hung interiørdør
Garage u0026 Room Addition Ideer
Wet Saw Tips
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Sådan måles Door Trim