Sådan Reface Køkken Tællere

Sådan Reface Køkken Tællere 

1.

Dæk overflader omkring den eksisterende bordplade med plastik. Placér strimler af malerens tape over bagplader og andre vertikale overflader.

2.

Klip skærmen af ​​betonforbindelsen med skarpe saks. Opret et maske til hver flad overflade af bordpladen og trim hvert stykke således, at '1 tommer bordplade vil blive udsat for alle sider.' Fastgør hvert stykke liner til bordpladen ved at bore skruer gennem nettet ind i overfladen af ​​bordpladen.

3.

Påfør et 3/8-tommers tykt lag af forberedt beton over overfladen af ​​bordpladen. Brug en metalbræt og arbejde fra den ene ende af bordpladen til den anden. Dæk også kanterne med beton.

4.

Smid overfladen af ​​betonen med metalpladens overflade. Tør lidt om ujævne eller ujævne områder med vand fra en Sprøjteflasken Træk børsterne af en ren, tør pensel let imod disse steder, indtil betonen er jævn og glat overalt. Vent en time.

5.

Påfør et sekund, lige lag af beton. Gør bordpladen er så tyk som du ønsker med dette lag. Glat betonen igen med trowelens overflade, og brug derefter pensel og sprøjteflasken til at løse eventuelle ufuldkomne områder.

Flyt overfladen af ​​betonen for at frigøre nogen fanget fugt, ved hjælp af en gummi float. Arbejde i lange, lige linjer. Lad betonen hærde i to til tre dage, før du bruger bordpladen.

Nye køkkenplader er ikke altid økonomisk gennemførlige. Hvis dit budget ikke vil kunne erstatte en bordplade, skal du prøve at refacere dem i stedet. Mens mange bordplader kan males eller flisebelagt, kan disse overflader vises dateret. De kan også ikke være praktiske til meget brugte bordplader. Eksisterende bordplader er en nem og forholdsvis billig måde at give gamle tællere et frisk og moderne udseende.

Anden Artikel

Tips om berøring
Hjemmelavet træ hegn
Sådan genanvendes toiletvand
Hvordan man opbygger en elektrisk pejs mantel
Sådan håndteres og snedkerarbejde
Titanium Cutting Tools
Sådan skærer du klud
ADA Elevator Håndskinne krav
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
House Insulation Ideas
Siding Installation Tips
Hvad er polymerbeton?
Tile Edging Ideer
AC-stiktyper
Hvordan man bygger små grønne hjem
Typer af Udvendig Trim
Moderne Backsplash Ideer
DIY Patio skridt
Photovoltaic Roofing Materials