Sådan Fix Old Beton

Sådan Fix Old Beton 

Gør reparationer

1.

Rengør hele området godt, ved hjælp af en skrubbe børste for at fjerne eventuelle løse bit af beton. Sug op og støv eller snavs med en kost og pande. Sprøjt ned betonen med en højtrykshaveslang, hvis det er nødvendigt, og lad det tørre i en hel dag.

2.

Fyld eventuelle revner med siliconiseret latex caulk. Overflow hver knæk lidt med caulk. Flad og glat overfladen af ​​caulk med en spidskniv, brug derefter kanten af ​​kniven for at fjerne overskydende caulk.

3.

Brug en metalfolie til at påføre en tynd lag af vinylbetonplaster i og omkring dybere huller eller divotter. Vent, indtil dette betonplaster er lige indstillet, og påfør derefter et andet lag, fylder hvert område, indtil det er i niveau med den ubeskadigede beton. Smid overfladerne af pletterne med trowel og skrab det overskydende med kanten.

4.

Lad alle reparationer tørre 24 til 48 timer.

Genopbygning af betonen

1. Påfør et tyndt lag betonbindemiddel over hele overfladen af ​​betonen med en stor pensel eller malervals. Vent 20 minutter, indtil bindemidlet bliver klæbrigt. Trowel et tyndt, ensartet lag af beton over hele overfladen af ​​betonen over bindemidlet.

2.

Lad det første lag af beton hærde i 2 timer. Trowel på et sekund, tyndt lag. Vent en halv time og dækk så hele den nye beton med plastik.

3.

Hærd betonen i en uge. Fjern tarpsen en gang om dagen og dæmp hærdningen beton let med en haveslange, og erstat derefter tarpene. Fjern fuldstændigt tarpsne, når den nye beton er færdighærdende.

Gamle beton kan nemt blive lurvede i udseende. Endnu vigtigere kan konkrete skader omkring dit hjem være et tidligt tegn på, at alt ikke er korrekt med dit fundament. Før du reparerer og genoplader din gamle beton, skal du undersøge skaden for at afgøre, om det kræver en større renovering eller ej. Gamle beton, der kun er overfladisk beskadiget, vil få gavn af et nyt betonglag, når alle de mindre reparationer er færdige.

Anden Artikel

Bygningskoden for en håndlisters størrelse i Florida
ADA Krav til drikkevandskilder
Sådan installeres en mørtel seng til en flise bruser gulv
Hvordan man opbygger en soffit
Sådan installeres TrafficMaster Flooring
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Dørinstallationsinstruktioner
Anvendelse af en hæftepistol
Sådan Mud u0026 Tape Drywall hjørner
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Den bedste jord til komprimering
Sand Blaster Problemer
Teglrivningsværktøjer
Badekarbruser Installations Tips
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan afslutter man vægge i kælderen
Sådan Fyld Cavity vægisolering
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Sådan tegner du et køkkenbord med en vask
Handicappede krav til toiletter