Redwood Fence Styles

Redwood Fence Styles  Skønhed og holdbarhed er to af de mest eftertragtede kvaliteter i hegnmaterialer. Træet skal være af høj nok kvalitet, at den ikke bøjer med alderen, og træet må ikke bryde ned fra vejrforhold. Det skal være så uigennemtrængeligt som muligt for træskadelige insekter. Redwood opfylder disse standarder og gør det til en favorit materiale til udendørs projekter. Redwood hegn kommer i mange forskellige stilarter, udlåner alsidighed til sine andre dyder.

Indsæt stil Redwood Hegn

Med lattice insert stilen rider en lang og smal indrammet gitter oven på et solidt redwood hegn, Afslutningen af ​​det med en luftig effekt, der holder redwoodet udseende almindeligt og almindeligt. Gitterets lameller kører normalt diagonalt, men nogle er lodrette / vandrette. Redwood hegn kan også toppes af et netværk af små indrammede geometriske former, enten ensartede eller offset.Disse små rammer er effektive i en tilfældig indstilling, når de huser små solfangere eller vindklokke. For et mere formelt udseende, lad dem være som til at lave deres egen kunstneriske erklæring.

Trellis Style Redwood Fence

Med t han trellis hegn, de indrammede lameller skabe et åbent mønster over hele redwood hegnets overflade. Brædderne kan placeres diagonalt eller vinkelret. Uanset om ægte vinstokke gracerer hegnet eller ej, er dette åbne arbejde redwood hegn meget dekorativt. Vine roser, morgen glories eller confederate jasmin vil supplere trellis hegnet til et afslappet, indenlandske udseende. Et redwood trellis hegn, der er halvt så højt som et almindeligt hegn er perfekt til at definere patio eller haveområder. Trellishegnene kan være særdeles elegante og rolige, når de bliver borte og parret med en stenhave, komplet med en lille springvand. Det tjener også godt som en hjørne baggrund for en koi dam.

Basket Weave Style Redwood Fence

Kurven væv stil er helt afslappet. Med denne stil er vandrette redwoodborde anbragt skiftevis på fronterne og bagsiden af ​​støtteposter for at give udseende af en vævet kurv. Kurvevæv hegn kan også være lodret, med vævet placeret ind og ud af vandrette understøtninger. Kurvvævet giver hegnet en åben fornemmelse, selv om det gør et ret godt privatliv hegn. Disse hegn suppleres med succes af lange, smalle blomsterhaver langs bunden. Hængende kurve begæres suspenderet fra et hegn som dette. Brug den type, der er fladt på den ene side for æstetisk appel og stabilitet.

Hundehårede Redwood Hegn

Et redwood hegn, der er hundedyr, har lodrette planker, der er trimmet af deres hjørner langs toppen og udglattet. Dette giver et strejf af interesse, der bryder op monotonyen af ​​et helt almindeligt, lige skåret hegn. Picket hegn har ofte hund eared planker. Et redwood shadowbox hegn med hundør giver en dobbelt forsyning af tekstur. Lodrette planker, der påføres på skiftende sider af understøttende stolper, skaber dybde, og hundens ører på toppen giver en skulptureret finish.

Anden Artikel

Hvordan man tegner husgulveplaner
Sådan Cedar Shingle en tilføjelse til et hus
Sådan erstatter du brusebad
Tømrerværktøj
Færdighedssaginstruktioner
Sådan fastgøres et træloft
Komponenter af solvarmer
Hvordan man laver nye front cement trapper
DIY cykel opbevaring rack
DIY Dørstøbning
Sådan bruges en Shop Vac til Dust Collection
Typer af Udvendig Stucco
Sådan skæres flise med hulsås
Sådan grout en badeværelse brusebad
Sådan passer Bambus Gulvbelægning
Bygningsvejledning til Vinyl Siding
Maling Farve Idéer til Køkkenskabe
Sådan installeres solenergi i et hus
Sådan Reface gamle køkkenskabe
Travertin Badeværelse Idéer