Pejs Hearth Stone Ideer

Pejs Hearth Stone Ideer  'Hearth' har længe henvist til den del af en pejs, hvor flammen blev holdt til opvarmning og madlavning. For nylig er ordet kommet for at beskrive de vandrette og lodrette rum, der strækker sig fra fronten af ​​ildkassen. Standardhærder er normalt et par inches lavere end bunden af ​​ildkassen og strækker sig 1 fod til 18 tommer udad. Hævede ildsteder er indstillet med eller lidt under brændeboksen og har lodrette overflader under dem for at skabe højde. Fordi dette område bliver varmt, er sten et begunstiget materiale.

Flagstone

Flad, konsekvent tyk sten, der hovedsagelig fremstilles af sandsten, skaber funktionelle ildsteder til moderat pris. Brug flise til den vandrette overflade ved at montere de uregelmæssige former sammen som et puslespil. Læg det samme materiale fladt mod det vertikale rum under et hævet ildsted. Alternativt kan du stakke flagsten til dette område. Vælg sten, der er mindst 2 tommer tykke.

River Rock

Brug en klip af skåret sten til den vandrette del af et hævet ildsted. Påfør flodsten til den lodrette del nedenfor. Brug små flodbjerge til pejsindsatser og små pejse og gradvist større flodrock til pejse af stigende størrelse. For flodrock med hovedsagelig nuancer af grå og sort, brug en stenplade af grå granit, klar marmor eller hvid kalksten. Brug sort granit eller marmor med rosa eller røde hvirvler over flodsten, der har rødt.

Ledge Stone

Denne sten kommer i mange nuancer og toner, og nogle er flerfarvede. Stik med en enkelt farve til små rum inde i pejsen. Brug kantstenen på det hævede heds vertikale rum og tag det med en granit, marmor, kalksten eller farveformet flise i et formelt mønster.

Skifer

Skifer kommer i fliser og er også tilgængelig in-the-rough, ligesom flagsten. Slate fliser kommer i en bred vifte af farver, så du har mulighed for at skabe subtile designs. Match den grå strimmel, der slutter på den ene side af en flise med en grå striber af en anden. Disse fliser giver et færdigt, regelmæssigt og moderne udseende til en hel hævet ild eller standard ild. En anden ide er at bruge skifer til alle de hævede heds vertikale overflader og derefter bruge en gratis stenplade til den vandrette overflade.

Kalksten

Denne hvide krystallinske sten kommer ofte med æder og hvirvler af rust og gule. Brug stykker, der er konsekvent tyk for den vandrette del af ilden, og læg dem fladt. Stakstykker, der er mindst 3 tommer tykke for at danne den lodrette overflade af et hævet ildsted.

Anden Artikel

Tile Bullnose Edging
Mohawk Hardwood Flooring Installation
Hvordan man opbygger en håndskinne til trapper
DIY Patio skridt
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
Sådan behandles Bare Wood
ADA Krav til drikkevandskilder
DIY loftet gulvbelægning
Alternativer til køkkenbordene
Sådan Epoxy Beton
Radialsag Anvendelser
Home Insulation Regulations
Ny teknologi til huse
Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Sådan påføres Stucco til en væg
Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
Trim Installation Tips
CCD støvfjernelse
Stil Vinyl Siding til Skur
Typer af badeværelse bordplader