Køkken Remodeling Idéer

Køkken Remodeling Idéer  Når du ombygger dit køkken, skal du have nogle mål i tankerne. Uanset om du er ombygget for at give dig mere plads i kontanter eller lave ændringer i det overordnede tema i dit køkken, skal du have en plan på forhånd, så du kan indstille et budget. Når du har din plan i tankerne og dit budget sæt, kan du begynde at udforske en række ideer til køkkenreformering.

Køkkenø

En køkkenø kan tilføje bordpladeplads, lagerplads og endda en ekstra vask til din køkken. Hvis du har lokalet i midten af ​​dit køkken, så overvej at installere en ø. Du behøver ikke at bygge en permanent ø i dit køkken. Der er tilgængelige bærbare øer, der stadig kan tilbyde vand og strøm tilslutninger til alle dine madlavningsbehov. Hvis du installerer en permanent ø, skal du overveje at lægge en gryder og pander over øen for at frigøre mere lagerplads i dine frysere.

Opvarmet gulv

Et opvarmet gulv kan lyde som en luksus, men hvis du bor i et område, der har kolde vintre, så kan et opvarmet gulv være en nødvendighed for at forhindre dine gulvfliser fra revner og dine rør fra frysning. Der er mange forskellige måder at installere et opvarmet gulv på, herunder ved hjælp af opvarmede gulvfliser, montering af et netvarmesystem under gulvet eller installation af bundkortvarme langs gulvets omkreds. Der er køkken gulvvarmesæt til rådighed i enhver boligforbedringsbutik, der kan gøre jobbet nemmere.

Naturligt lys

Du kan spare penge på el ved at åbne dit køkken for mere naturligt lys. En måde at få mere naturligt lys ind i dit køkken er at installere større vinduer eller flere vinduer i køkkenet. Du kan også åbne køkkenet til resten af ​​huset ved at fjerne nogle af væggene, der adskiller køkkenet fra andre rum, der har store billedvinduer, hvilket gør det muligt for mere naturligt lys at komme ind. Du kan også overveje at installere et skylight i dit køkken, hvis dit køkkenloft har direkte adgang til taget.

Anden Artikel

Idéer til cement gulve
Fordele og ulemper ved akryl vask
Hvordan man opbygger en lille hytte
Granit Tile vs Slab
Loftet Trappe Installation Over Joists
Energitilskud i Ohio
Typer af House Wrap
Forordninger for badeværelser
ADA Elevator Håndskinne krav
Sådan isoleres bag gips
Sådan installeres indbygget lys nedenunder
Driveway Design Idéer
Sådan installeres Engineered Gulvbelægning på Beton
Sandblæsningssikkerhed
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan tilføjes molding til en flad dør
Tagbeklædning Typer
Tips til at organisere små badeværelser
Hvordan man laver fliser omkring granit