Køkken Idéer til en Center Island og Cherry Cabinets

Køkken Idéer til en Center Island og Cherry Cabinets  Kirsebærkøkkener giver et elegant og dyrt udseende. Kirsebærtræet kommer sædvanligvis i rødbrune toner i varierende dybder og mørkner ofte fra sollys og alder. Der er mange muligheder for at koordinere en centerø med dine kirsebærskabe. Indsnævre dine valg med dine personlige præferencer for at skabe dit ideelle køkken.

Island Basics

Inden du begynder at bygge din ø, skal du skitsere eller kritisere placeringen af ​​den, så du får mindst 36 tommer clearance i nærheden af ​​skabe, vægge eller apparater. Gå rundt om dine målinger for at afgøre, om afstanden er tilstrækkelig. Planlæg dine valg for øen med placering af dræn, apparater, frysere, vinholdere, hylder, snackbarer eller andre funktioner.

Du bliver nødt til at bestemme, hvad udseende du forsøger at opnå med din ø og beslutte, om du vil købe eller lave din base for det. Også beslutte, hvad bordplade materiale du gerne vil. Analyser de nødvendige omkostninger, færdigheder og værktøjer, der er nødvendige til fremstilling af og fremstilling af bund og bordplade.

Island Base eller Cabinets

Fortsættelse af de samme kirsebærskabe til centerøen giver ensartet og konsekvent tone og farve til dit køkken. At lave dit eget basiskabine til øen er en anden mulighed og kan ligne lige så godt, hvis den færdige plet er matchet ret tæt på kirsebærtonen i resten af ​​køkkenet, ville det imidlertid være vanskeligt at duplikere de naturlige knuder og korn fundet i ægte kirsebærskabe. En billigere mulighed er at bygge øramarmen ud af et billigere træ, som fyrretræ, og dække ydersiden med et tyndt stykke træfiner og plet det for at passe tæt på dine frysere. Forskellige niveauer af snackbarer med brugerdefinerede kirsebærtræfunktioner, som dekorative corbels, der anvendes til stivning af stangen, vil binde sig godt sammen med andre specielle træbearbejdning i resten af ​​køkkenet. Lej en bygherre eller brugerdefineret træarbejder til dette projekt, hvis du aldrig har tacklet noget for dette indviklede. Færdigfremstillede bærbare øer eller nyttevogne er et andet valg og kan findes i mørke farver som kirsebær. Disse giver alsidigheden til at flytte dem efter behov. Mange har en sort eller neutral malet top og kan nemt dækkes af et tyndt stykke glas af hygiejniske grunde og til at give en god madlavning.

Island Bordplade

Skønheden ved at have en køkkenø er din mange bordplade muligheder. Øbenplanker er ofte lavet i samme farve og materiale som resten af ​​bordpladerne, men ved hjælp af en anden farve eller materiale kan det også se godt ud. Enten lette eller mørke bordplader matcher kirsebærskabe og neutralt granit og andre natursten ser udroligt rige, når de er parret med kirsebær. Dine bordpladevalg er kun begrænset til din fantasi, når du koordinerer med kirsebær.

Køkken Idéer

Lysere tønde trægulve udvider kirsebærets varme atmosfære. Fortsæt kirsebærtrætonerne til vindueskarme, træbeklædning, barstoler og stole eller andet i køkkenet for at kombinere øen med resten af ​​køkkenet. Under kabinetsbelysning langs undersiden af ​​øvre kant kabinetter vil give en subtil glød, der lægger vægt på dine vigtigste bordplader. Hvis dine bænkplader matcher resten, skinner lysene under skabet også på øens bordplade for at koordinere hele udseendet. Rustfrit stålapparater ser meget elegante ud med kirsebær. En matchende træovn eller stor trælamper hængt over centrum øen binder i kirsebær og hvis det bruges med en lys farve bordplade, vil dette design se ud betagende.

Anden Artikel

Cathedral Ceiling Lighting Valg
Sådan installeres # 30 Tagdækningspapir
Sådan måles radius for bøjning af plademetal
Sådan tegner du en dampbad
Typer af HVAC kanaler
Instruktioner til at lægge Armstrong Vinyl Tile
Hvordan man laver massivt egegulv
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Beton Patio Alternativer
Sådan installeres granit flise som en boligejer
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Den billigste måde at bygge din egen hjemmeramme på
Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Sådan laver du en Adobe Hut
Bygge hyller i min garage
Sådan Skærer Rafter Haler
DIY Garage Workbench
Trim Installation Tips
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord